SuperBamm smaç basmak hoşuma gidiyor. 2 metreye yaklaştı boyumuz artık. ama diğer dışarıdan atışlarda kendimi geliştirmem lazım. smaç ise kaçırmıyorum diebilirim.
polattekstil basket oynamaya başlıyorum 2 saat geçiyo bırakıyim diyom son şut diyom bırakamıyom sonra bida bida derken bi bakıyom 1saat daha geçmiş bağımlılık yapıyo....
ThE_HaTReD basketbol sewilmezmi be ben 14 yasındayım su an bi tkaımda oynamaıom fakat inanılmaz sewiyorum basketbolu bu oyundan hiçbir zaman kopmam her zaman hayatımda olacak...
ThEQueSTioN we beyler benim basketbol hayatım söndü bi daha oynamam çok zor 1 haftadır geberiyorum ....
T-MAC_62 Orjinal Mesajı Yazan: ThEQueSTioN we beyler benim basketbol hayatım söndü bi daha oynamam çok zor 1 haftadır geberiyorum .... Noldu ya? :confused:
shadow_fk Orjinal Mesajı Yazan: ThEQueSTioN we beyler benim basketbol hayatım söndü bi daha oynamam çok zor 1 haftadır geberiyorum .... Valla abi noldu merak ettim
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: ThEQueSTioN we beyler benim basketbol hayatım söndü bi daha oynamam çok zor 1 haftadır geberiyorum .... al benden de o kadar ne oldu yaw :confused: :,(