CarlosSantana beyler bu adam hakkında ne düşünüyosunuz? 2001 ilk tur 2. sıra draftı olmasına rağmen 3 sezonda nerdeyse hiç bişey yapmadı kazma gibiydi :) nbade kayıplardan biri mi sizce yoksa bi dahaki sezonda kendini kanıtlar mı? benim hiç umudum yok ama belli de olmaz
T-MAC_62 Kayip bu arada no 1 pick ti simdilik bence tek umut Eddy Curry gibi kontrat sezonunda atilim yapmasi
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: CowBooy jordanın kariyerindeki en büyük hata belki :) bu adamı ilk sıradan draft etmek.... bencede :hihi: :hihi:
ismet_nash ama jordan un bir suçu yok ki veya hatası onu draft ederken adam süper oynuyodu bilmem anlatabildim mi
Starbury kwame brown'a neden bu kadar kızıyosunuz ki evet first pick için kötü bir oyuncu fakat onun kendini gösterememesinin sebebide washington'ın oyun sistemi washington genelde kısalardan skor buluyo ve uzunlarının ekmeğini taştan çıkarması gerekiyo(b.haywood gibi) brown ise biraz savaşmayı sevmeyen webber gibi bir oyuncu
CarlosSantana lakers içeriye drafttan bi adam aldı ama ne kadar yararlı olur bilinmez mutlaka içeriye takviye şart kwame brown her ne kadar mal olsa bile işlerine yarayabilir
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: foreverkg nba live 2005'te blok da koysa oyunun en ii pivotu olmaya aday oyuncu belki de oyunda en fazla abartılan oyuncu ya adamda hiç bişey yok gerçekte nba live 2005'te estiriyo herif nerdeyse her maç double-double yapıyo oyunda
uykucu aras caron butler ı vememeliydi bence ne biliim luke walton u verebilirdi ama washington alır mıydı luke u onu bilmem :D
T-MAC_62 Orjinal Mesajı Yazan: tr_e washington hep sf'lerle doldu yaw içeride güçsüz kalacaklar Brown cok mu buyuk guctu hatta guc muydu?:confused:
moguzsahin beyler phil jackson kwarme brownu aldı kwarme bronwa gelince bence olowokandi den sonra en büyük hata draftın 1.sırası için