ç@rşı_kartalı ben SCN GrandPatch kulaniyorum, BJK'ye BJK nostalji formasini yükledim ama yakayi göstermiyor, ne yapmam lazim?! Lütfen yardim edin simdiden tessekür ediyorum.
gs_serkan Orjinal Mesajı Yazan: nali_karakartal ben SCN GrandPatch kulaniyorum, BJK'ye BJK nostalji formasini yükledim ama yakayi göstermiyor, ne yapmam lazim?! Lütfen yardim edin simdiden tessekür ediyorum. kardeşim nail naber sorununa 1 kaç gün önce çözüm bulundu.Bende de aynı sorundan vardı... www.pesturkey.com forumda bu konunun detaylı resimli anlatımı var...
ç@rşı_kartalı sagol serkan kardes, bide nail degil **"nali"**.:);) bide tam link versen çünkü bulamiyorum..
gs_serkan Orjinal Mesajı Yazan: nali_karakartal tamam buldum ama Graphic Studio programiyla bunu nasil yapicaz.?:( nail kardeş pardon nali bak www.pesturkey.com a üye ol grapic studyo değil.kdb managerle yapıcaksın siteye üyeol.forumları ara.bulacaksın genç...
ç@rşı_kartalı cok tesekur ederim serkan kardes, ama ben KDB Managerle zaten yapabiliyordum ama ben G.S. programiyla yapmak istiyorum. yinede cook tessekur ederim....