İsildur Dün son bölümü yayınlanan dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim en sevdiğim dizilerden biriydi.Dizi tam zamanında bitti.Kimsenin aklında soru işareti bırakmadılar.
İsildur Dizi bitti.Sonlarda gelecek gösterildi.(Fotoğraflarla)Kızların çocukları oldu,Nusret Baba öldü vs.
ufuk_abay ya ben orda cengiz e bayılıyodum :D ama dizinin bitmesine üzüldüm o kadar dizi iöinde bir kaliteli dizi oydu.
Shevchenko Ben bi aralar izleyemedim sonra tekrar izlemeye başladım Cengiz ortalarda yoq niye son bölümlerde yoktu
Footballx Orjinal Mesajı Yazan: İsildur Dün son bölümü yayınlanan dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim en sevdiğim dizilerden biriydi.Dizi tam zamanında bitti.Kimsenin aklında soru işareti bırakmadılar. Ben TV'yi bıraktım! Annemden biliyorum ömür boyunca dizi izledi bende TV'den soğudum! Sadece Haber izliyorum! İnsanda vakit bırakmıyorlar yav! En son izlediğim dizi sadece 1 kereye mahsus kurtlar vadisinin ilk bölümüydü! Onuda izlememin sebebi en samimi dostum (sıra arkadaşım) rol almıştı dizide!