deco mexika liginden arjantinli cesar delgado arjantindan , snrm boca dan baska bir Delgado pisculuchi luis gonzalez river li smdlk bunlr aklima gelior
Dabulu evandro roncatto ederson de la cuesta bu oyuncuları dene + brezilya ligi takımlarında santos ta iyi oyuncular var incelemeni tavsye eederim.
arozana de la cuesta ii bide scout gönder brezilya ligine 0-21 yaş arası arat database in large sa sağlam yetenekler çıkıo.
**Hector** kolombiyadan jairo castilloda var americada cali tkımında kirada oynuyo.evandro roncatto.bocadada çok iyi oyuncular var
shallow ernane(sadece largedatabasede bulabildim) macları ntvde canlıyayında :) brezilyalı. deigo tardelli zaten biliosunuzdur adı forumlarda bayaa geçio. Ederson ; 2 sene onceki dunya gençler sampiyonasında evandronun partnerydi ama daha sonra onu forvet 2lisinin arkasına cektiler kesinlikle tavsiye eder,m cok ii gelisior. dagobertoyuda benm oyunlarımda hep bayern monaco vs. gbi takımlar alıo ve hep en iyi oyuncular arasına girio ama ben hiç denemedim
Pentagram_15 Bunların yanında birde sürekli farklı özelliklerle çıkan genç oyuncular var ve bunların aralarında 190 üstü pota sahip oyuncular bulmak mümkün. Bence eğer hile olarak görmüyorsan FM Scout kullanarak filitreleme yaparak arat. Eğer kullanma konusunda sıkıntın olursa ben filitre ayarlarını kısaca yazarım. Çok ufak bir ayarla Brazilya ve Arjantinli 20 yaşının altında ve fiyatı ucuz olan adamların listesini elde edebilirsin.
sandman Arkadaşlar bana arjantinden genç bir orta saha ve brezilyadan baba bir tane forvet önerirmisiniz.
**Hector** Orjinal Mesajı Yazan: sandman Arkadaşlar bana arjantinden genç bir orta saha ve brezilyadan baba bir tane forvet önerirmisiniz. arjantinden patricio perez orta saha....brezilyadan dagoberto.....bide diego tardelli ve evandro roncatto var.onlarda normal...