kontrol ettim hata benden kaynaklanmıyor arkadaşlar link deki forma png formatıdadır ve başka bir fomatda kayıt edince formanın ayarları sıfırlanıyor vede bu yüzden o hatayı veriyor her iki formatta o linden kayıt yapıp denedim png olarak yapınca sorunyok ama diyer formatda otomatikman ayarları bozuluyor.Bu yüzden png olarak kayıt edin öbürtürlü ayarları kendi yapmanız gerekecek png transparan özellikli olduyu için png den diyer formatlara dönüşte bu özelligi normalde desteklemiyen formatlarda bu hata olmaktadır.Yani bu hata benden degil format değişikliginden kaynaklanmaktadır.Ayrıca png den bmp geçerken 256 renkden 24 bit otomatikman geçiyor bu yüzdende o hatayı veriyor çünkü bmp normalde 24 bit kayıt yapmaya ayarlanmış bir format şeklidir ancak png dosyasını bmp le açıp
bmp oalark farklı kayıt et dersen orda alt alta yazılmış olan 24bit,Tek renkli,16 renkli,Jpeg,Gif,Tiff,Png formatlarından birini seçerek kayıt yapar ayrıca internetden resim kayıt yaparken bmp sadece 24 bit olarak kayıt yapar ve bu yüzden bu gibi durumlarda farklı formatdaki resimleri kayıt ederken tercik edilcek bir format değildir.Çünkü resmin transparan ayrlarını bozar yani sıfırlar bu yüzden png formatındaki oyun yamalarını fomatını değiştirmeden kayıt edin ve oyuna öğle eklayin yoksa bu hatalar hep olur vede hep yardım istersiniz vede biz sizlere gine aynı açıklamaları yaparız hem siz hem biz vakit kaybederiz yardımcı olabildiysem sevinirim