Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: M®.Bean arkadaşlar yeni bölümlerde şu japon kızda var adı neydi unuttum şimdi :confused: Ayumi mi ne ya
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Ayumi mi ne ya Ayumi Ayumi bravo :applause: :applause: :applause:
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: Hasansas1905 ne yapcaklarını bilmioolar arkadaş.M.erbil i hoca yapsalar acayip komik olurdu M. Ali Erbil oynar mı acaba :confused: Amil beyin yerine süper olurdu valla :D :D
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: Last_BLow Törpü yoktu yeni sezonun ilk bölümünde... evet onlar artık yok Törpü yok Mennan yok Beton yok Kikiirik yok ama en çok üzüldüğüm Törpü oldu(hastayım o kıza :p )
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Ben en çok Mennan'ın gittiğine üzüldüm ya tam o rolün adamıydı :( yerine oynayan durul bazan'da fena değildi bence ama mennan daha iyiydi
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: M®.Bean™ yerine oynayan durul bazan'da fena değildi bence ama Mennan daha iyiydi Ya ben Durul Bazan'ın olduğu yerleri pek izlemedim dışarı çıkmıştım ama bi yerinde Amil Bey, Durul Bazan ve Ayumi'nin diyaloğu vardı orası güzeldi
İsildur Hayat Bilgisi artık yeni bir kalıba girmiş.Güzele benziyor tabi insanlar daha önceki bölümlerini hatırlamazsa.
TheMaNqLeR Sınıfta kaldıktan ve Amil diploma vermedikten sonra hiç sarmadı son bölümüne de izlemedim bu yüzden
typhlosion bakalim okullar bi acilsinda ama bence kopil mopili çıkarmaları lazm sıktılar artık.. mennan ise çok üzdü beni
TheMaNqLeR Orjinal Mesajı Yazan: SAKA_ONUR bakalim okullar bi acilsinda ama bence kopil mopili çıkarmaları lazm sıktılar artık.. mennan ise çok üzdü beni Evet ya baydılar artık arif kopil ortega falan
İsildur Bana göre artık Hayat Bilgisi bir klasik.Karakterleriyle,konusuyla.Cuma günleri hiç aksatmadan reyting sıralamasında ilk 5'e bile giriyor.
Warrior Girer girmesine de saçma kardeşim.Şimdi orada herkes in kız arkadaşı var gerçekte öylemi yemeyin beni canım kardeşlerim.Lise-3 teyim.Bu yaşıma kadar bi kız arkadaşım olmadı.Ne biçim realite bu.O yüzden başlarda izlerken bıraktım.
Geyiq Team bi diziyi çok uzatmamaları lazım..bu sene mesela yayınlamasalar ii olurdu bence çok sıktı çünkü özellikle yeni gelen karakterlere çok sinir oldum..
TheMaNqLeR Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 bi diziyi çok uzatmamaları lazım..bu sene mesela yayınlamasalar ii olurdu bence çok sıktı çünkü özellikle yeni gelen karakterlere çok sinir oldum.. bence de herşeyi tadında bırakmak en iyisi