mirдňdд arkadaşlar bu diziyi seyreden yokmu bu haftaki bölümde sedat yani Ortega gamzeyi yani Barbie yi nikah masasından aldı kaçırdı merak ediyorum haftaya bir bölüm daha varmı yoksa dizi bittimi bilgisi olan varmı acaba
Geyiq Team geçen sezon hiç kaçırmadan seyrediyordum fakat çok uzattılar diziyi bende rastlarsam seyrediyorum sanırım haftaya bi bölüm daha olacak ama **emin değilim**
İsildur Zaten dizi bitecek gibi gözüküyor.Dizi çok güzel.Aslında dizi bir komedi dizisi idi ama daha sonra duygu ağırlıklı bir dizi oldu.
foreverkg eskiden komedi dizisiydi şimdi gençlik dizisi oldu yani b.ku çıktı Türkiye'de gençlik dizilerinin hepsi gerizekalı yapımlar bence
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: foreverkg eskiden komedi dizisiydi şimdi gençlik dizisi oldu yani b.ku çıktı Türkiye'de gençlik dizilerinin hepsi gerizekalı yapımlar bence öyle deme Hayat Bilgisi güzel dizi bence
Shevchenko 3 senedir hiç bir bölümünü kaçırmadan izlerim Ortega bir reportajında Gani Müjde bişey bulu genede diziyi uzatır demişti hayırlısı
Hasansas1905 Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko 3 senedir hiç bir bölümünü kaçırmadan izlerim Ortega bir reportajında Gani Müjde bişey bulu genede diziyi uzatır demişti hayırlısı işallah dedigin gibidir abi.bu dizi bitmesin.
NecromanceR Can çekişen bir dizi. Konu kalmadı klışe felaketlerle sürdürüyorlar. Onun kolu bunu bacağı. Kesinlikle zevk vermiyor eskisi gibi sevimli bir dizi olmaktan çıktı
Exvision Evet dizide konu kalmadı.Klişe olaylarla devam edeceğine 100. bölüme gelince bitmesi lazım...
FunnY BOY slm gençler ben çoook yeniyim... YA BIRAK ALLAHINI SEVERSEN ADAMLAR KAÇ SENEDİR LİSEDE..ARTIK BİTSİN YETER HEP AYNI ŞEYLER..
Last_Blow **İnşallah uzatır..Hiçbir bölümünü kaçırmadan izlerim..Tahminimce biter dizi..Çünkü Afet Hoca'nın ( öğretmenin :) ) tahini çıktı ve İstanbul'a dönmesi zor ama Tanker(Panzer) Emin'Le evlenirse geri dönebilir..Ama Lise bitti aynı sınıfta olamıycaklar bence bu kötü dizinin bitişi olabilir..**
LENNOX Bence Bu Dizi'ye Hababam Sinifi Havasini Vermek Istemisler, Dizi Beyeniyorum, Ama Sirf O Siniftaki Oglanlara Gicik Oldugum Icin Bakmiyom, Hepsine Gicik Oluyom, Bide Birisin Cok Igrenc Bir Sesi Var....
Shevchenko Bu kadar olur ya sayın abim çoğu diziler yaz tatiline girer Eylül ayı gelince de başlar :D:D:D
Hasansas1905 Orjinal Mesajı Yazan: Mr.Bean arkadaşlar dizi tatile mi girdi bu hafta yayınlanmadı da evet aynen öle tatile girdi.