SaSa_Ilic22 oyuncunun mevkisi değiştirilebilirmi?örneğin cafercanın mevkisi fc ama ben onu aml yapmak istiyorum.nasıl yapabilirim?
Dabulu antrenman a girip yapabilirsin. türkçe yamayı kullanıyorsan zaten anlarsın nasıl yapılacağını.
SaSa_Ilic22 Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu antrenman a girip yapabilirsin. türkçe yamayı kullanıyorsan zaten anlarsın nasıl yapılacağını. türkçe kullanmıyorum.ingilizcede nasıl yapılıyor?
El-emin Orjinal Mesajı Yazan: demirkaneren türkçe kullanmıyorum.ingilizcede nasıl yapılıyor? ingilizcen yoksa biraz zor sen en iyisi türkçe yamas1 al veya bir ingilizce sözlügü al kendinw öyle fm oyna
pepe antreman kısmında 2 seçenek var. birincisi takım için seçilen antreman diğeri ise futbolcuların antremanlarını gösteren kısım. 2. kısımda futbolcu işaretli iken sağ alt köde mevki değiştirme kısmı var. oradan istediğin mevkiyi şeçip yapabilirsin
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin war fakat ben daha değişeni görmedim... değişiyor ben bu özelliği kullanıyorum...
SaSa_Ilic22 Orjinal Mesajı Yazan: pepe antreman kısmında 2 seçenek var. birincisi takım için seçilen antreman diğeri ise futbolcuların antremanlarını gösteren kısım. 2. kısımda futbolcu işaretli iken sağ alt köde mevki değiştirme kısmı var. oradan istediğin mevkiyi şeçip yapabilirsin öyle yaptım ama oyuncunun mevkisi değişmedi.
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: demirkaneren öyle yaptım ama oyuncunun mevkisi değişmedi. hemen değişmiyor bir süre beklemen gerekiyor sonra değşiyor zaten....
FeRBeCK Orjinal Mesajı Yazan: demirkaneren türkçe kullanmıyorum.ingilizcede nasıl yapılıyor? Anlatiim. ilk önce takımının o tactics,players.fixtures gibi şeylerin yazdığı yeri açacan.ondan soora orda training yazıo onuda açcan onu açınca schedules ve assigement die 2 şey açılıo training in altında ordan assigement i seçcen. sonra listeden cafercan aksu seçip aşşağıdan retraining bölümünden istediğin yere istediğin pozisyonuna atama yaparsın. ama o pozisyonda ne qadar gelişir bilmem...
SaSa_Ilic22 ben 1 seneye yakın bekledim henüz olmadı.birde: bir oyuncuya iki mevki nasıl yapılıyor örneğin oyuncu DC iken DRLC veya FC olan oyuncuyu AM/F L ??? çünkü retrain position bölümünde bir seçenek seçilebiliyor...