fikretnko benim sistem 256 mbram 64mb gforce mx440 yeni formatlanmış . sanırım benim 6 cd de problem var..Şimdi yeniden yüklemeye başlıyorum belki allah yardım eder.
fikretnko bu arada ben orjinal aldım (dvd) üzerinde "rating pending" yazıyor..Üzerinde DVD game yazıyor yazıyor acaba PC değilmi..
muzzy..! Arkadaşlar GTA bazen açılmayası tutyor deli ediyo beni bi de bi inat bi inat restarlar atıyorum falan yinede banamısın demiyor.. Daha sonra kendi kendine nasılsa sorun düseliyor ve açılabiliyor oyun fakat bunu hep yapıyor deli olucam.. Sistemim AMD 2600+ 768 DDR RAM Palit Radeon 9550 Oyun kopya...
FifaMen benim sorunum: bir görevde şu şapkalı deişik heriflerin binasını arabayla havaya uçuruyosun. Havaya uçurduktan sonra oyun windowsa dönüyo bunun nedenini anlamadım. Lütfen yardımcı olun. Oyun kopya
KalkVeSavas tek kelimeyle hayatımda gördüğüm en sorunlu oyun bu gta san andreas.. herşey aynı,vice city modunda ama hataları bol herkeste.
aRiZen arkadaslar bilmiom blki biri daa once sormustur ama su mnyak karının yeni sevgilisi bizim gt3 de oynadıımız eleman diimi???
skater Orjinal Mesajı Yazan: gurayerdem benim ekran kartı ATI RADEON 9100 IGP.. bu ekran kartı yetmez mi oyun icin?? Ram kaç?
muzzy..! Orjinal Mesajı Yazan: muzzy..! Arkadaşlar GTA bazen açılmayası tutyor deli ediyo beni bi de bi inat bi inat restarlar atıyorum falan yinede banamısın demiyor.. Daha sonra kendi kendine nasılsa sorun düseliyor ve açılabiliyor oyun fakat bunu hep yapıyor deli olucam.. Sistemim AMD 2600+ 768 DDR RAM Palit Radeon 9550 Oyun kopya... Olayı çözdüm... User filers da bi problem olmuş sanırım klasörü komple başka bi yere taşıdım.. oyun açıldı sonra saveler ve track leri taşıdım ayarlarını tekrar yaptım oldu bitti... DUYRULUR...
fikretnko benim 768 RAm oldu, 256 MB ekran kartı yaptım ama cd yi alamadım daha aldıklarım bouk çıktı..
celikeins Orjinal Mesajı Yazan: fifamen benim sorunum: bir görevde şu şapkalı deişik heriflerin binasını arabayla havaya uçuruyosun. Havaya uçurduktan sonra oyun windowsa dönüyo bunun nedenini anlamadım. Lütfen yardımcı olun. Oyun kopya türkçe san andreas mı?
mcankandemir **beyler bi bölüm var arabayla dans etmeye calısıyosun onda yön tuşlarına basman gerekiyo ama basılmıo bunun çözümünü en kısa sürede söylerseniz sevinirim:D :D :D**
yetkiiin Orjinal Mesajı Yazan: mcankandemir beyler bi bölüm var arabayla dans etmeye calısıyosun onda yön tuşlarına basman gerekiyo ama basılmıo bunun çözümünü en kısa sürede söylerseniz sevinirim:D :D :D Yön tuşlarıyla değil num2 aşğ num8 yuk num6 sağ num4 sol ile yapcan
mcankandemir **saol ya valla çok yardımcı oldun ben halkanın içine tutturamıom desem o da değil dans ederken olmuştu tekrar teşekkürlr** :) :) :) :) :)
mcankandemir **ya abiler su madd dog görevinde kitabı aldıktan sonra oyun kitlenio ve gta sa.exe hata raporu çıkıo ne yapmam gerekior**
MercilesS Türkçe yama mı kullanıyon? O zaman yamayı kaldır. Eğer yedek almadıysan forumda yedek ile ilgili bir konu var oradan indirebilirsin. :D