Darth Vader Orjinal Mesajı Yazan: 'arkadaşlar bende bir görevde takıldım yardımcı olursanız sevinirim görevin adı madd dog rthyter böyle bişey olması lazım tam hatırlamıyorum og nin 2.görevinde madd dog adlı bir mansiona gitmemi istiyor.oraya gidiyorum binaya gidiyorum alt tuşuna basarak sesssizce adamları bıçakla öldürüyorum(sadece bıçak var silah değiştiremiyorum)sonra 5-6 adam öldürdükten sonra almam gereken eşyayı kayıt stüdyosundan alıyorum.daha sonra oradan kaçmam gerekiyor.ancak heryerde adamlar var ve ellerinde silahlar.kaçmaya çalışıyorum ancak beni öldürüyorlar.3-4 denedim yapamadım yardımcı olmanızı umuyorum. hile kullanmıyormusun?Bravo bazı yerleri geçmek hilesiz gerçekten imkansız sen beni dinle baguvıx yaz geç.Sonra bi daha baguvıx yaz cheat i deaktivite etmiş olursun.:))) :D
[H@CK€R]***KORS@N*** hayır hile kullanmıyorum kullanmayacağımda. hilesiz nasıl geçebilirim onu sormuştum
Witch-King Orjinal Mesajı Yazan: Darth Vader hile kullanmıyormusun?Bravo bazı yerleri geçmek hilesiz gerçekten imkansız sen beni dinle baguvıx yaz geç.Sonra bi daha baguvıx yaz cheat i deaktivite etmiş olursun.:))) :D ben yazdım ama hiç deaktive etmedim :D
[H@CK€R]***KORS@N*** Orjinal Mesajı Yazan: Scourge kaçarken silah kullanabiliyorsun ;) çok teşekkür.sonunda geçtim :)
Witch-King aksine herkes çok zor diyo hatta ünlü türk oyun siteleri oyunun incelemesini ypamış ve eksi yönü olarak oyunun zor olduğunu söylemişlerdi
[H@CK€R]***KORS@N*** Orjinal Mesajı Yazan: cesurali434 aksine herkes çok zor diyo hatta ünlü türk oyun siteleri oyunun incelemesini ypamış ve eksi yönü olarak oyunun zor olduğunu söylemişlerdi evet vice city ile kıyaslarsak görevler oldukça zor hatta bazı görevlerde 5-6 defa yaptım geçemedim klavyeyi yumrukladığım olmuştur :)
[H@CK€R]***KORS@N*** Orjinal Mesajı Yazan: Scourge evet, diğer serilere göre zor gibi ama aşırı da değil.. evet aşırı değil zorluk oranı bu hem oyunun bitirilmesini geciktiriyor hem de oyunu daha zevkli kılıyor bana göre.
Hasansas1905 gta serilerinde görev yapma konusunda fazla başarlı diilim onun için bazı yerleri hileli geçiyorum:)
[H@CK€R]***KORS@N*** Orjinal Mesajı Yazan: Hasansas1905 gta serilerinde görev yapma konusunda fazla başarlı diilim onun için bazı yerleri hileli geçiyorum:) vice city hep hile yapmıştım ve %55 e gelmiştim orda bırakmıştım(görev kalmamıştı) ancak bu oyunda hırs yaptım hilesiz oynunu bitiricem :)
Frostmourne vice city de bi son görev biraz uğraştırmıştı(sonny ve lance'ı öldürdüğümüz görev)...onun haricindekiler gayet kolay ve güzeldi... neyse konu san andreas :)
KalkVeSavas Çözünürlük ayarının olduğu ADVANCE düğmesine tıkladığım anda,hata veriyor,bu hatayı gönder ,gönderme diye şeyler çıkıyor.. driver ı fln yeniledim ama hala aynı... ekran kartım geforce 2 pro..neden olabilir..cm mi bozuk yoksa. xp kullanıyorum
skater Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin koca ankarada eminim dvd sini bulamam... ankarada galleria ümitköy ün orada en üst katta can bilgisayar war orda bulabilirsin
skater arkadaşlar bnde p3 256 mb ram warwe ekran kartı msi gforce fx5200 ama kapalı yerlerde çok ii ama dışarı çıkınca kasıyoo sizce ekran kartını yükseltsem tamamen hiç kasılmadn oynayabilirmiyim