Exvision Oyunun çıkmasının ardından birden fazla konu açıldı. Artık tek konu üzerinden soru ve sorunlarınızı iletip birbirinize yardımcı olabilirsiniz. **NOT : Oyun içi görüntüleri , nerelerden aldıklarınızı vs gibi konuları buradan konuşabilirsiniz . . .**
JustRelax **Oyun Fatih/Etap PC'de .. Fiyatı 8 milyon .. 1 DVD ..** **Bu akşamüstü (4-5) gibi kopyalar hazır **
evren3 GTA San Andreas PC-DVD Türkiyede alanlar oyun içi görüntüleri ve nerden aldıkları paylaşsın bizimle teşekkür ederiz
RubenMartin Orjinal Mesajı Yazan: evren3 GTA San Andreas PC-DVD Türkiyede alanlar oyun içi görüntüleri ve nerden aldıkları paylaşsın bizimle teşekkür ederiz Cdleri Ankarada alanlar lütfen yeri belirtsinler.. Bizde alalım...
İsildur Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin Cdleri Ankarada alanlar lütfen yeri belirtsinler.. Bizde alalım... Maltepe Pazarında satılıyor.8 CD olarak.Ama ben orjinalinin siparişini vermiştim.Daha 10 dakika önce geldi.Şükür kavuşturana. Hard Disk sorun çıkardı kurarken.Temiz bir format atayım en iyisi.Tamda aldım derken olacak sorunmu.
evren3 ALDıysan SS koy.Türkçe projesi yanında istanbul projesi olan GTA : Istanbul Empire diye devamı gelecek
muzzy..! GTA: İSTANBUL mu :D:D:D güldürmeyin beni yaa.. Kim yapıomuş... Yok artık GTA: Kurtlar vadisi falan...
evren3 GTA İstanbul diye bir proje var hemde GTA San Andreas Adlı oyunun üzerine yapılacak olan en büyük modifikasyon olacakmış Hi Hi -:)
evren3 CD olarak alan arkadaşlar öncelikle hepsini tek bir klasör olarak bilgisayarlarına atsınlar sonra kurmayı denesinler
CANARY 54 Beyler oyun usa 7 avrupada 10 haziranda çıkacak türkiyeye hemen nasıl geldi anlamadım alan şöyle scren shot koysunda görelim doğrumu yalanmı ;)