[H@CK€R]***KORS@N*** Arkadaşlar ben San Andreas'ın Dvd sini almak istiyorum,ancak bilgisayarımda Dvd Rom yok. Ancak laptopumda DvD Rom ve Cd yazıcı var. Pc ile laptop birbirleriyle paylaşım durumundalar. San andreas dvdsini laptopa taksam dvd romu da diğer pcye paylaşıma açsam dvd rom olmayan pc de oyunu kurup oynayabilirmiyim? Şimdiden teşekkürler.
[H@CK€R]***KORS@N*** hiç denemedim ancak denemek için alsam dvd yi yapamassam para boşa gider :confused:
[H@CK€R]***KORS@N*** Kokane sağol bir film dvdim var ancak paylaşıma açtıktan sonra ne yapacğımı bilmiyorum yardım edersen sevinirim. Paylaşım için laptopta dvd sürücüsüne sağ tıklayıp paylaşım ve güvenliğe girdim ordan paylaşıma açtım sonra ne yapmam lazım??
Kokane Vallaha ne yalan söyleyim ben okul haric hic networkle ugrasmadim. Oda 3 sene oluyor. Sadece diger PC'lerden dosyalari kopyaliyorduk ama direk sürücülerine girmiyorduk. Umarim anlayan biri sana yardim eder...
.ArThuR. bence sana dediiim gibi bence 2 yol war... 1) ya 6 cd alacan sabrla oyunu yükliiicennn:) 2) pcdeki harddiski laptopa takıp (yani 2.bellek olarak tanıtıp) laotpotan direk o belleğe atmayı dene..... Baktn olmuyo en iyisi al 6cd öle yükle:)
CRuSaDeR Abi DVD yi bölemiyosun diye biliyorum ben bencede 6 cdyle yükle en iyisi ben bölememiştim LOTR middle earthı bölememiştim mesela.
Detailer İki bilgisayar arasında bağ varsa zaten diğer bilgisayara bağlanınca paylaşıma açık ola dosyları görmen lazım ya da diğer bilgisayarın ismini içren şöyle bir komutla dvd'yi kendi bilgisayarına map etmeyi dene tabi aralarında bir network usulu bağ olduğunu varsayıyorum birbirleriyle bağlı demişsin bilgisayarımı aç tools/map network drive folder yazan kısma dvd atıyorum d sürücüsünde ise laptop ismid$ yaz bu seni laptopdaki dvd'ye bağlar.