Beckham 23 arkadaslar Türkiyenin Nike formalarını nerden bulabilirim veya yapan varmı!!!!!!veya yapılıcak mı???????
46 Maras Turkey home kit: Turkey away kit: Turkey Goalkeeper kit 1: Turkey Goalkeeper kit 2: Turkey Goalkeeper kit 3:
46 Maras yanına benim yapmadığımı yazmayı unutmuşum:) home away kitler Wolf'un. biraz editlemiştim önceden. kaleci formaları diğer avrupa sitelerinden, onları da azcık editlemiştim zamanında...
Beckham 23 46maras ben formaları kitsraptor programıyla degıstırdım fakat kalecı formasını degistiriken hata vereyor daha dogrusu degıstırmıyorrr bunun ıcın ne yapmalıyım!!!!!!!!!
10UR Oyunun normal DB sinde kaleci forması yok Türkiye'nin heralde ondandır. Öyle hatırlıyorum. CC ile kaleci forması eklemen lazım sonra kitraptor ile kaleci formasını koyarsın 2GK
23_Beckham Çok güzeller de benim bi sorum olacak,yaw ben bu fifa 2005 tsl'sini bi siteden indirdim,oynuyorum,ancak bu formalar tsl'yi yüklediğim için heralde gs'ye olmuyor.O kaddar denedim 100.yıl forması falan,olmuyor.Ama yabancı takımlarda oluyo.Nedeni tsl mi? :(
emuks Tsl portekiz ligi ile değiştirilmiştir galatasaray fc porto takımının yerindedir sen fc porto olarak ekle bi bak
viranem formalar cok güzel, eline saglik. yanlislara gelince :) beyaz formadaki cizgiler sari veya altin rengi. ve yine beyaz formada arkasinda isim yazan bölge kirmizi degil beyaz. yine de cok basarili.
Burak Duman Arkadaş bu formaların boyutları 512-1024 değilmi? Ama FIFA 2005'in formalarının boyutları bunun yarısı,bunları nasıl oyuna koyarım Creation Centre'den koyabilirmiyim?Bu formaların minikitsleride varmı ki?