ufuk_abay arkadaşlar bit torrent nedir nasıl indirilir indirilince ne yapılır beni bilgilendirirmisiniz bu konuda??
Kokane Emulenin rakibi diyelim artik. Emuleyide bilmiyorsan, paylasim programlari. Kazaa gibi. Ama bunlarda kazaa'dan daha cok sey var download etmek icin.
Hasansas1905 kazaa çok berbat bi program.en iyi torrent programı bence azureus kullanmanı öneririm.e-mulede iyi bi paylaşım programıdır ama sabır ister.
gencfbdaywalker birçok torrent sitesi wardır: www.torrentspy.com www.piratebay.org www.torrentcrawler.com www.torrentreactor.net www.demonoid.com www.link2u.tk www.bitsoup.org www.livetorrents.com http://www.bit-torrents.6x.to/ gibi buralardan istediin program,oyun,mp3 vs ne istiorsan torrentini çekersin torrent istemcileriylede(Azureus,Bitcomet,Bittorrent gibi...)açarsın bu dosyaları ve download ın başlar... Bi bittorent birda e-mule ikisini kullanıorm :D
Kokane Vallaha emulenin bi forumuna üye ol, (baska konuda türk forumunun (e-sipa) linkini vermistim) slot iste. Ben sahsen cok slot actim ve actirdim. Bir müzik albümü 1 saate kalmadan iniyor.