Garnett_ManiaC Çok iyi ya t-mac li olanınıda gördüm o da süper.Şunun kg'li olanını yapabilirmsn plzzzzzzzzzz
melo15 tabiki yaparım yeterki yüksek kalite bi resim bulayım .. bunu inidrmek için nbalivetr.com a girin artk ymalarını orda yayınlayacağım
melo15 oyuna eklemek için nbalivetr.com dan indreceksn suan siteye sadece nowtzki yi koydm yakında bunları d koyacam ee yorum ypan yok??
Garnett_ManiaC Kg olurda beğenmemmi ya.Süper olmuş eline sağlık.Nba live tr ye bi an evvel koyarsan bunu çok sevininrim.
melo15 yakında upload edip link vercem siz yorum yaparsnz svnrm bde bşka isteiğiniz varsa söleyin ltfn
Garnett_ManiaC Dün yorum yapmştm ama göndermedm mi noldusa anlamadm.Süper olmş muhteşem ztn kg beğenilmezmi.Ya hep ben istedim ama rica etsem bi wade de süper olr
melo15 ok hemen ypıorm suan marbury yaptm onun ss sini koyacam ama imageshack çlşmıo mu bnde grmio da:S
Fevzi Orjinal Mesajı Yazan: melo15 ok hemen ypıorm suan marbury yaptm onun ss sini koyacam ama imageshack çlşmıo mu bnde grmio da:S Melo Stephon Marbury startup'ını nbalivetr'ye koydun mu ?