CarlosSantana ama detroit de çok oturmuş bi takım adam gibi savunma yaptıklarında rakibe 4-5 dk sayı attırmadıkları bile oluyo benchlerinde sorun var dün geceki maçta da benchten sadece 7 sayılık destek alabilmişler işte o detroitin korkulu rüyası diyebilirim. detroit gününde oldu mu hem savunmada hem de hücumda çok etkili oluyo ve bence kendi sahaları the palacedeki maçları kazanıp 2 maç alırlar ama sbc cenerda şansları yok!!!
Slamdunker 2 takımda savunma takımı .birbirlerine benziyorlar.kim antremanlarda kendi arasında başarılı oluyorsa geçer bence.
blackeagle8 spurs phoenix gibi bi takıma ayak uydurdu detroitide ezer geçer.Ginobili Parker ve Duncan gibi savunmayı dagıtabilecek 3 oyuncuları var..Detroit'in bench'i gercektn cok kötü gecen seneki rotasyonu bu sene arıyorlar özellikle mehmet'in olmayısı hissediliyor.
HeDo Beyler hiç belli olmaz. "Shaq Malone Kobe Fisher Payton" yanında fox falan filan bu takımı eledıler gecen sene.Detroitin ne yapacagı belli olmaz miami serisinden de 3-1 den çevirdiler
Garnett_ManiaC Seri 3-1 olmadı hiç abi.0-1,1-1,2-1,2-2,3-2 ;) Şampiyon bence kesinlikle spurs olur ama kaç kaç bilemiyorum.4-0 da olablir,4-3 te.Ama başka bişey olamaz.
Slamdunker son final serisinde geçen sene kobe shaq ın arası bozuktu.diğerleri nin maçtan zaten beklentileri yaktu cogu 4 tane yüzük sahibiydi.yani lal hırs yapmadı.dediğimi gibi takımın iç durumu karışıktı geçen sene.
HeDo Orjinal Mesajı Yazan: Slamdunker son final serisinde geçen sene kobe shaq ın arası bozuktu.diğerleri nin maçtan zaten beklentileri yaktu cogu 4 tane yüzük sahibiydi.yani lal hırs yapmadı.dediğimi gibi takımın iç durumu karışıktı geçen sene. MALONE VE PAYTON O TAKIMA NEDEN GELDİ???
Hasansas1905 Orjinal Mesajı Yazan: CRuSaDeR Kimse şans vermiyo ama bence Miami çevircek.. miami neyi çevircek abi.seri bitti bile detroit 4-3 aldı.walla helal olsun detroit'e beklemedigim kadar iyi oynadılar.
ismet_nash sas diyorum tabi ki de ama bazı arkadaşlar phoenix ten bahsediyor phoenix in spurs e yapacağı bişe yok tu bende phoenix liyim spurs un pota altı ve benc var phoenix te ise adamların oynadığı mevkilerde bile oynamıyorlar yani 1 maç aldısa çok büyük bir başarı diyom phoenix için final içinse detroit in phoenix ten tek farkı pota altları olması yani seride herşey olabilir ama ben spurs şampiyon olur diyorum
Garnett_ManiaC Abi naaptın sen ya sezonun lideri phoenix in bi maç almasına spurs'ten başarımı diyosun.Nesi başarı bunun evindeki 3 maçı kaybetti.Ayrıca pota altı çok kuvvetli olabilir spurs'ün ama serinin e skoeri amare'ydi.Bence asıl bu kdr çabuk elenme nedeni phoenix in dış atıcılar.
ismet_nash dış atıcıları ne diye suçluyorsun ne yapsınlar daha adamlar bi keren nash in attığı son saniye basketi var dallas serisinde maç uzatmaya gitmişti ve phoenix kazanmıştı maçı yani dış oyunculara hiçbir şey diyemezsin ki
beko bence seriyi san antonio alır ve şampiyon olur..... bide phoenix elenme nedeni 1- SAVUNMA !!!! 2- dış AtıCılaR ?!