muzzy..! ARKADAŞLAR AMELİYAT BUGÜN İTİBARIYLA YAPILMIŞTIR..! Maddi ve manevi desteklerinizden dolayı teşekkür ederim..! Sonucu henüz alamadım, inşallah başarılı geçmiştir..
Hasansas1905 abi çok acıyorum böyle saglık durumları kötü olan insanlara yaa.ALLAH bizi saglımızdan eksik etmesin.
muzzy..! hesap no:0112678-8 YAPIKREDİ GAZİOSMANPAŞA ŞUBESİ Arkadaşlar bu hesap numarası arkadaş sağlam birisidir kolpa numaralara girmez asla..
NORTON Vermek isterdim biseyler ama almanyadan en az 1 hafta icinde para gelir oraya... Allah sagligina kavustursun...
muzzy..! http://forum.donanimhaber.com/m_3069159/mpage_1/key_//tm.htm#3069159 arkadaşlar olayın ciddiyetini ve gerçekliğini bu linkten görebilirsiniz..!
cinova **elimizden geleni yapacaz dostum..hesap numaranı aldım...yakında elime para geçerse yatırırım...söz..beyler sizde yardım edin..ayıptıır....bigün sizde böyle bi duruma düşersiniz..**
Dabulu kardeşl geçmiş olsun ama malesef 25,30 milyon param vardı onuda dün güç kaynağım bozuldu yenisini aldım ona harcadım param olsaydı yatırırdım acil şifalar diliyorum...
muzzy..! Ameliyat Bugün itibarıyla yapılmış bulunmakta maddi ve manevi desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar..! Sonuç henüz belli değil inşallah başarılı geçmiştir..!