FeRBeCK Orjinal Mesajı Yazan: h@s@n_10 abi yukarda isminin yazdıgı butona tıkla orda iş merkezi var..orda yazıo hangi takımın boş oldugu fln::) yoq ben sadece tsl yi seçtiğim için sadece türk takımları we milli takımlarım durumu yazıyo..
FeRBeCK Orjinal Mesajı Yazan: oSa 6-7 sezon sıkılmadan oynabilmek için hedeflerini sürekli yükseltebileceğin, İngiltere 2. ya da 3. liginden (hatta daha alt ligler de olabilir) bir takım seçip onu premier lige çıkarmaya ve avrupa şampiyonu yapmaya çalışabilirsin. tamam o zmn en iisi yeni bi oyn açıp 2. yada 3. ligden bi tkm seçmek.
oSa Orjinal Mesajı Yazan: FeRBeCK tamam o zmn en iisi yeni bi oyn açıp 2. yada 3. ligden bi tkm seçmek. Takımını seçmeden önce finans, tesisler, stadyum, takım renkleri(gözleri yormaması önemli) ve kadro gibi konuları gözden geçirmeyi unutma. Çünkü seçeceğin takım(adını duymadığın bir takım bile olsa) oyundan alacağın keyfi önemli ölçüde etkiler. Benim daha önceden denediğim takımlardan birisi Rushden'di (İngiltere 2. ligi) ve gerçekten keyifli bir oyun oldu. İyi bir araştırma yapmanı tavsiye ederim.
FeRBeCK bide bişi soracam oyunda neden almanya kadrosundakilere teklif yapılamıyo. Müthiş oyuncular war...
oSa Dosyayı ve ilgili açıklamayı ">http://www.soccercenter.net/forum/showpost.php?p=464153&postcount=46>font color=DarkRed>**Buradan** bulabilirsin.
FeRBeCK Orjinal Mesajı Yazan: oSa Dosyayı ve ilgili açıklamayı ">http://www.soccercenter.net/forum/showpost.php?p=464153&postcount=46>font color=DarkRed>Buradan bulabilirsin. saol oSa...
cracks Orjinal Mesajı Yazan: FeRBeCK 5 yıldır aynı takımdayım ama sıkıldım artık.Avrupaya yada başka bir yere gitmek istiyorum ama teklif gelmiyo. Size geldi mi? teklif gelmesi için ne yapmam lazım. (itibarım: world-class) şimdiden teşekkürler.. sana işe diimde.5 yılda öle kolay koay worldclass olunmaz.sadece hileli bi biçimdfe olunur :) ama iyi bi takımdaysan belki...
RubenMartin hacılar hayatta en nefret ettiğim şey hiledir ama 4. senemde bende world class olmuştum...
takunya 5 senede world class niye olunmasın ki? Portsmouth'la 2. senemde UEFA'dan sonra Süper Kupa'yı alınca 3. senemin başında ben de world class olmuştum.
FeRBeCK Orjinal Mesajı Yazan: cracks sana işe diimde.5 yılda öle kolay koay worldclass olunmaz.sadece hileli bi biçimdfe olunur :) ama iyi bi takımdaysan belki... abi o zamanlar gs deydim olunamaz mı yani sen de 4 senede olmuşsun.. hemen hileci diosunuz. dinime söven müslüman olsa... :)
El-emin Orjinal Mesajı Yazan: FeRBeCK bab en iyisi ben yeni bi oyuna başliim. bana böyle bi 6-7 yıl sıkılmıyacağım bi lig söyler misniz? italya ligi en kralı
pepe Eskişehirspor ile başlamıştım. 2 sezon sonra süper lige çıkıp oradada şampiyon olduktan sonra galatasaray , beşiktaş ve türk milli takımından teklif gelmişti.(hepsi aynı anda değil tabiki)
zalimplus 3 tane lig seç ama sadece 1.liglerini seç extra detail de yapma ...database de large olabilir kasmaz bilgisayarı..olmadı iki lig seç....BİŞİ OLMAZ YANE!!!İSPANYADAN BAŞLAMANI TAVSİYE EDERİM YANINADA ALMANYA YI KOY ZEVKLİ OLUR... ----------REAL BETİS----------
**Hector** bi kere birden fazla lig seçmen lazım.seçmessen anca çok başarılı olucanki başka lig açık olmasa bile başka takımın teknik direktörü kovulunca iş başvurusu yaparsın öyle.bide kabul ederlermi şüpheli
m0K0k0 ben italya,ispanya,almanya,ingiltere,türkiye yi seçtim beşiktaş ile başladım daha 2.sezonumdayım ilk sezonumda uefayı birde süper kupayı türkiye kupasını falan aldım bakalım ne olucak teklif gelicekmii??