Black God scn we turka v2.0 ı bekleyin içinde hatasız olmasının yanı sıra nerdeyse tüm 3 büyükler oyuncularının faceleri , ve türkçe spikerin sadece tsl de yayınlanacak v2 sürümü olacak
aydinaydin çok guzel haber sabah sabah hem en sevdiğim site açıldı (dort gozle bekliyodum) hemde scn weturka v2 ve turkce spiker olacak peki abi bu scn we turka v2 ne zaman çıkacak hep senin bu turkiye ligini bekliyorum her zaman senin arkandayız
Black God Orjinal Mesajı Yazan: aydinaydin çok guzel haber sabah sabah hem en sevdiğim site açıldı (dort gozle bekliyodum) hemde scn weturka v2 ve turkce spiker olacak peki abi bu scn we turka v2 ne zaman çıkacak hep senin bu turkiye ligini bekliyorum her zaman senin arkandayız , Eywallah
Black God Orjinal Mesajı Yazan: aydinaydin çıkış tarihi ne zaman şimdiden teşekkurler black god Vallaha kesin bi çıkış tarihi veremem spikeri yapan arkadaşa bağlı yoksa tsl de hemen hemene hereşy bitti işte son update olarak milli takıma hakan ı da eklemek lazım sanırım 1-2 hafta
serdar27 Orjinal Mesajı Yazan: aydinaydin abi şimdi site adını vermek istemiyorum sen bana mailini var mai atayım tamam ben buldum gerek yok yinede saol...;)
Hernan Crespo Orjinal Mesajı Yazan: 0000 wolfffff yamasını nereden yükleyebilirim (we8 için) http://pes.headoff.com/Patches%20and%20Updates.htm
AvOr en iyi patch: patchlerden olusturulan kendinize ait yeni bir patch. her patch te mutlaka bazı sorunlar oluo cunku. olumlu yanları birleştirmek mantıklısı. biraz ugras ister tabi ama...
Fataly_boy bana ultima patchin adresini e-mile atar mısınız Fataly_boy@hotmail.com simdiden cok sagolun