XII uzun süren çalışmalar sonunda Gta İstanbul City yayınada.Oyundaki birçok eklenti göze çarpıyor.ayrıca bazı hatalarda giderildi.
İsildur Güzel bir yama değil.İstanbul falanda yok oyunda.Sadece bazı bina tabelaları Türkçe oluyor.(Devlet Hastanesi vs.)
XII Orjinal Mesajı Yazan: DeNiZ iyi de neden iki tane aynı konudan açıyosun ki.. yamalara bakarsan ikiside farklı!!!
XII driver 3 diosnuz ama o oyun tabi ist olarak daha ii ama vice city ayrı bi efsne.. ayrıca driverı hiç beğenmedim.
WatCheR Bana bu görüntüler montaj gibi geldi.Her iki resimde de adamın görüntüsü aynı sadece ters çevrilmiş.Gerçekten böyle bir yama çıkarttığınıza beni inandırana kadar konudaki reklamları siliyorum
İsildur Orjinal Mesajı Yazan: WatCheR Bana bu görüntüler montaj gibi geldi.Her iki resimde de adamın görüntüsü aynı sadece ters çevrilmiş.Gerçekten böyle bir yama çıkarttığınıza beni inandırana kadar konudaki reklamları siliyorum Çok Doğru.Yamayı yükledim.Daha öncede söylediğim gibi sadece bazı yapıların tabelaları türkçe oluyor falan.(Devlet Hastanesi,...Kebap falan.)Yani öyle Driv3r'deki gibi bir İstanbul beklemeyin.
beckham017 ewt arkadaşlar fiziksel olarak hiç bir şey değişmemiş bence boşuna indirmeyin yada orjinalini bozmayım ama değişiklik olsun türk tabelaları görmek istiyorum diyosanız kurun kusura bakmayın ama istanbul un "İ" si bile değil
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: beckham017 ewt arkadaşlar fiziksel olarak hiç bir şey değişmemiş bence boşuna indirmeyin yada orjinalini bozmayım ama değişiklik olsun türk tabelaları görmek istiyorum diyosanız kurun kusura bakmayın ama istanbul un "İ" si bile değil öyleyse bu yamayı yapan lar niye milleti kandırıyor ki istanbul city diye yayınlıyorlar birde ya...
reynald of chatillon İstanbul diye türbanlı kadınlar yapıp, camiler dikip, dönerci, berber falan yazıyorlar! Çok uyduruk yapmışlar Driv3r'da İstanbulu
amateur Her ne kadar San Andreas çıkmış olsa da bence GTA Turk City'yi indirin: www.gtaturkcity.net.tc
appiah04_fb1907 BEN niye duymadım yalan :) bu arada nerden indirecem bu İSTANBUL CİTY mod'unu..... biri söylesin...