Zaradene Cnbc-e den çekilmiş dizi bölümleri satıyorum. Diziler ve bölümleri ektedirler. Cd başına 1.5 ytl olup. 1 cd e 2 x-files bolumu ya da 4-according a jim bolumu sığmaktadır Cok yakında filmler ve southparklarda eklenecektir.
Eagle-Eye eline sağlık çok güzel çalışma yalnız keşke bi de seinfeld veya the o.c. bölümleri olsaydı da atlasaydım direk :)
Eagle-Eye evet de sonradan şu geldi aklıma cnbc-e tekrar başladı the o.c.nin 1.sezonunu yayınlamaya ama dvd'min de olmadığı bu ortamda 12-13 cd alarak arşiv yapmak daha mantıklı olacaktır karar verirsem irtibata geçerim. ama esas bir seinfeld serisi de elimde var desseydin direk yarın seni nerede bulup alabilirim şeklinde bir soru yöneltecek olurdum.. ;)
Zaradene :) malesef yok su an sadece bir kısmı var...bu arada listeye 24 dizisinin 1. 2. 3. ve 4. sezonlarıda eklendi
Zaradene Suan sadece listedekiler var.Listeyide upload ettim ilk mesajıma.Aksam southparklarda eklenecek.
Zaradene Bazıları tvrip olup bazıları dvdriptir. mesela joey,24,o,c lerin kalitesi gayet iyi iken, x-files,without a traceler tv rip oldugu için goruntusu biraz daha kotudur. Suanda öyle bir şansım yok ama atmaya calısıcam yinede.
Zaradene o da tvriptir. dürüst olmak gerekirse goruntu kalitesi cok iyi değil. hayır full değil sadece bazı bolumler var.
melo15 24 lerin kalitesi nasıl ?? ayrıca listede sezon4 full dio sezon 4 çekldi m ya:) nse eer kalite iyise bn 24 leri alcam 1.2.3 leri