egozdemir arkadaşlar şimdi benim 3 zayıfım max. var (ilk dönem teşekkür aldım:)) ortalama 2.50 nin üstünde geçermiyim kalırmıyım
-Connect- Anadolu Liseleri'nde 2'den fazla kırık varsa ve ortalaman 3'ün altındaysa kalıyorsun.. ( Ağustos'da Not yükseltme sınavlarına giriyorsun yani.. ) Biraz da okuluna bağlı yani.
.ArThuR. şimdi ortalıkta sınıf geçme ortalaması 3 oldu die bi dedikodu var ona göre.... ama bnim bildiiim edebiyat hariç kaçtane zayıfın olursa olsun ortalaman tutsun gereçsinn....
dozzi yaw şimdi ben anadolu lisesindeim ilk dönem kimya+biyoloji 1 (iki zayıf) ikinci dönem 2 ama ilk dönem 3 olan fizik ve coğrafya bu dönem 1 (iki zayıf) yıl sonu ortalamam 3.05 2. dönem ortalamam 2.88 geçermiyim kalırmıyım ????
marvels arkadaslar bu ise son noktayi koyyim;;; düz lise için bölüm derslerinden zay1f olm1cak ilk sart bu daha sonra bütün derslerin ortalmasi 2,50 nin üzerinde olacak birde yeni bir kural en fazla 2 tane zay1f1n olacak hepinize saygilar ...
emre_acar1989 bende lise 1deyim anadolu lisesi...arkadaşlar 3zayıfı olan sınıfta kalıyor ki benim var :) daha sonra not yükseltme sınawları yapılıyor...Onlardan geçersen tamam ama geçemessen kalıyosun...Birde diyelimki ilk dönem 2olan notun 2.dönem 1geldi..ortalaması 2olsada not yükseltmeye girmek zorundasın...Olmassa lise2 falan borçlu geçmiş oluyosun...