Fr€Z€ Üzgünüz, bu içeriği görüntülerken bir hatayla karşılaştık. Kullanıcı iseniz, lütfen daha sonra tekrar deneyin. Yöneticiyseniz, daha fazla bilgi için Flarum günlük dosyalarınıza bakın.
Fr€Z€ http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=45234 buradan indirebilirsin altı part halinde bir partı indir o partın cookiesini sil ikinci partı yükle tıkır tıkır indirirsin.olmazsa blackgod mozillaylada anlatmıştı galiba onlada denersin.
Fr€Z€ Rapid aynı anda iki parta izin vermez,msn varsa bende bir program var süre sıfırlayıcı diye ama forumdan ban alırım buraya koyarsam istersen msnde verebilirim.
Black God Orjinal Mesajı Yazan: ©hampion Rapid aynı anda iki parta izin vermez,msn varsa bende bir program var süre sıfırlayıcı diye ama forumdan ban alırım buraya koyarsam istersen msnde verebilirim. ya ben ilk 4 part ı pescorner e upload edilmiş olarak görmüştüm
pir@t€ bn dün 56k ile indirdim yek tek indirdm için (arada beqleme yoq,biri bittikten sonra dierini baslattım) 12-13 saat internete kaldm 6 partta bitti şimdi updatei indiriom
erbil yaw ben indirdim yükledim de tek sorun formalar olmuyo bi de stadyumlar aynisi degil bunun sebebi 1.0 olmas1ndan m1 acaba?
Slamdunker Ben de başaldım indirmeye 56 k.valla fautrada geçirecekler.ama olsun.görüntüleri gordum kapıldım rüzgaRA :d