ozon işte ümit özat face pardon "yüzü" ilk yüzüm . aslında forum kapanmadan önce yaptıydım ama kısmet bugüneymiş
The Groove saç kötü,kaşlar biraz daha kalın olmalıydı,kulaklarıda biraz aşağı indir.Tabi bu ilk çalışmandan dolaayı; sana 10 üzerinden 4 weriyom. :rolleyes:
MaNDraKe ahahahaa fotoğrafta ağzı yamuk gülmüş diye sende öyle yapmışsın,ama baya benzemiş eline sağlık, Fenerbahçeli topçularımız üzerinde çalışmalarının devamı dileğiyle..;)
__JackaL__ Ben pek ilgilenmem bu facelerle ama ilk yapılan bir face için gayet güzel. Nasıl derler ııııııı... sende ışık görüyorum!
10UR Orjinal Mesajı Yazan: ozon 10ur daha ilk çalışmama rağmen werdiğin iyi not için saol Aslında face işine merak sarıp sonra bırakmayıp devam ettirerek kendini geliştiren çok az kişi var bu forumda bence. Genellikle çoğu insan bir kaç kötü iş çıkardıktan sonra (ki kimse doğuştan öğrenmiyor) morallerini bozuyorlar. Dolayısıyla vazgeçiyorlar. Sonuçta herkes ne görüyorsa ona göre yorum yapıyor. Burda kimsenin kimseye bir kastı olmadığına inanıyorum Özetle; ne olursa olsun devam etmeni tavsiye edebilirim sana. İyi çalışmalar ;)
KoreSh Orjinal Mesajı Yazan: Mean Machine saç kötü,kaşlar biraz daha kalın olmalıydı,kulaklarıda biraz aşağı indir.Tabi bu ilk çalışmandan dolaayı;sana 10 üzerinden 4 weriyom. :rolleyes: arkadaşım mean machine ye katılıyorum nence saçları düzelt:o bir de ten rengini biraz koyulaştır