cracks Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Ufuk o hizli baslattaki disket neye yariyor merak ettim. saveflash...flash dosyaları save etmek için
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: cracks saveflash...flash dosyaları save etmek için Benim bildiğim Total Commander o, ya da aynı logoyu kullanıyolar vs. -.- ....
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Benim bildiğim Total Commander o, ya da aynı logoyu kullanıyolar vs. -.- .... bendede aynı program varda oyüzden ama total commanderinde öle
cracks buda şu anda indirmekte olduğum fm2005 5.0.5 datalı patchten dolayı yapmış olduğum wallpaper.şimdi aşaıya incem babam gelirse kapatmasın önlemi :D
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: cracks buda şu anda indirmekte olduğum fm2005 5.0.5 datalı patchten dolayı yapmış olduğum wallpaper.şimdi aşaıya incem babam gelirse kapatmasın önlemi :D muhahha :D:D:D:D:D:D:D alemsin ya :D
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu muhahha :D:D:D:D:D:D:D alemsin ya :D biraz kötülük yapıp kapatsammı acaba:)
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: blueeda biraz kötülük yapıp kapatsammı acaba:) yok yapma ya yazık çocuk onca not yazmış oraya :D:D:D
cracks beyler sizde yapın böle bişe olddumu.adam zaten gülmekten bilgisayarın başına geçemio.bide bu arkaplanın hatrına kapatmıoda :D