MOURINHO abı kaldı ne yapayım cıkıyom ısten yarın oynyacgız.Ah be rapid.Bari programı atın kardeslerımbenım msne baska zaman beklemeyelım
Black God ip değiştirme kolay eğer adsl kullanıyorsanız modem i kapatıp baştan açın yani reset atın ip değişmiş olur :D
Black God Orjinal Mesajı Yazan: onr1903 bu wwe turkayı pes4 üzerine kuraiblir miyiz? olur mu yani? :mad: Bu zaten pes 4 we turka tsl
Black God Lütfen konuyu saptırma bi stad yapıyosak en iyisini yaparız orada bi mesaj vermeye çalışıyoz insanlara heralde
Black God Orjinal Mesajı Yazan: onr1903 sanki çok sık olan bir olay, sanki herkes adam öldürüyor da mesaj vermeye çalışıyorsunuz. o zaman her stada koyun madem mesaj veriyorsanız. stada kötü demedik, sadece korborddaki "cihatlar ölmesin" yazısının gereksiz ve yersiz olduğunu söyledim. sanki katiliz, bir kendini bilmez herifin yaptığından bütün beşiktaşlıları sorumlu tutamassınız. ya burda konu bu değil lütfen konuyu kapat
burakobe Orjinal Mesajı Yazan: onr1903 konuyu kaptacam ama ya o skorborddaki yazıyı değiştir ya da o yazıyı her stada koy. ya arkadaşlar lütfen ya LÜTFEN AAAAAAAAAAA burda bi saattir uraşıoz şu rapidser için siz ne dionuz LÜTFEN tamam olabilir sen kendin silersin cihatını
burakobe kardeş ortamı germeyelim die diyorum burası cihat veya kavga sitesi deil ilgi alanımızdan bişeysöleim ne olmuş sen kavga etmek istiosan o ayrı konu
#11 ilk parcayi indirdin rapidshare-cookies leri silin ikinci parcayi indirebilirsiniz vs vs... Bende indiriyorum simdi.. :)
dROGBA inönüyü yapan arkadaş berbat ötesi yapmış her zaman maç izlediğim yerle alakası yok sadece arkadaki otel biraz benzemiş. bu arada cihatlar ölmesin ölmesin diyerek hala bizi katil göstermek istiyen arkadaşlar var. zamanında barış isteyen sizlerdiniz. ama Beşiktaş kapalısı ve Çarşı ruhu her zaman ayrıdır ve siz ne kadar taşlasanızda var olcaktır. bu tribün nelere göğüs gelmediki sizin gibi basit insanlara gelmesin.
Black God Çözümü söylüyorum internet explorer sayfasında araçlara orda en altta internet seçenekleri var oraya girdiğinizde tanımlama bilgisini sil var ona tıkladığınızda sorun çözülür
Black God Arkadaşlar daha fazla saptıran olursa konuyu kitleyecem bu sefer sorunlarınızı da dinleyemiyeceğim lütfen son kez sölüyorum
Black God Orjinal Mesajı Yazan: onr1903 ya bu indirdiğimiz 4 büyükler patch'e uyumlu mu? 4 büyükler path yüklüyse ne olacak? 4 Büyükler patch e gerek yok bundan 18 büyükler + sivas + vestel var :)
dROGBA Orjinal Mesajı Yazan: burakobe yawaş yawaş herkes sıraya girsin oooooooo arkadan ittirmeyin birader ...