Geyiq Team maşallah yaw bravo walla :D ama bu bişe deil ben gaztede inek yiyen yılan resmi görmüştüm :)
demon1c geyigin ole kuyrugu olmaz ki.. kanguru sanırım ama resmi koyan ark. biliosa sülesin merak ettim
Pizarro arkadaşlar rooten diye bi sitede yılan bi kadını parçalamadan yutmuştu yılanı ortadan yardılar kadın çıktı zuhahahha:D
demon1c Orjinal Mesajı Yazan: onr1903 şaşırdınız mı siz? kangurunun vücudu o kadar ince olmaz... o geyik. geyiğin kuyruğu uzun değildir diye biliyorum. o bariz geyik. geyigi kuyrugu uzun deildir ewt resme bakarsan iyi kuyrugunun uzun oldugunu grrsun
NORTON Ya Hani cok yemek yiyince yerinden kalkamazsiniz ya aynen öyle olmustur bu yilan nasil kimildayacak ya benim anlamadigim nasil eritiyor yedigini bu Yilan
CarlosSantana o kadar şaşırcak bişey yok bu olay yılanların doğasında var ayrıca afiyet olsun diyelim :)
TWISTER yok o kangrumu geyik mi neyse artık öyle yenmez önce şöylee parçalayacaksın mangalıda yakacaksın birde halil ibrahim sofrasıı offff bee bu yılanın ağzının tadı yokmuşş
demon1c Orjinal Mesajı Yazan: TWISTER yok o kangrumu geyik mi neyse artık öyle yenmez önce şöylee parçalayacaksın mangalıda yakacaksın birde halil ibrahim sofrasıı offff bee bu yılanın ağzının tadı yokmuşş di mi kuru kuru gitmez bu =)