Orjinal Mesajı Yazan: Overkill
Utkufatma doğru diyorsunda Mustafa Kemal gibi hem müthiş bir askeri zekaya sahip olan hemde bir politika dehası olan bir adamın tamda bu vatanın en çok ihtiyaç duyduğu vakitte ortaya çıkması bence tesadüf değil. Buna ben inanıyorum, inanmayan inanamaz. Yoksa Atatürk'ün Samsun'a çıktığı gemiyi bende biliyorum.
Bu arada başka bir konuda Atatürk'ün zehirlenmiş olabaileceği. Haftalık dergisinin geçen sayılarından birinde bununla ilgili sağlam deliller vardı fakat İsmet İnönü gibi bir adamı o şekilde zan altında bırakmak yanlış olur..
Atatürk ile Fevzi Çakmakla aras1ndaki konu_malar
Atatürk ,fevzi çakmaga derki fevzi ismet pasayi öldür tamam der fevzi passa ama yapamaz atatürke yapadim pasam der atatürkde bu ülkenin kaderini sen belirleyecektin der ama is isten geçmisitr geçte olsa ismet pasanin hain oldugunu anlar ama bunu hayatiyla öder vede bizede ödetti tam gelisme baslarken atatürkün ölmesi her_eyi bir anda durdurdu
herkes asai yukari ismet pasa atatürkü sever derler neden o zaman ismet beyefendi paralara kendi resmini bastirdi bilirsinizki tarihtede para üzerine kendi resmini veya mührünü koymak demek ürtünlügünü kabul ettirmek demektir neden atatürk ismiyle açilan yerlere kendi ismi ile degistirdi bu kadarf atatükü seven bir insan o ölünce o hat1rlar1 yok edermi :mad: