Garnett_ManiaC Ya ben raikkonen'i tutuyorum ve avrupa gp sinden sonra resmen sinir krizleri geçirdim.Ya bu adam kadar takımından çeken yoktur.Bu kadar şanssız olabilirmi bi insan.4 senedir başına gelmeyen kalmadı artık millet cenabet cenabet :D diye dalga geçmeye başladı ama bence bunun tek sorumlusu mclaren ve yetkilileri.Raikkonen'i eğer takımda tutmak istiyorlarsa onlarında raikkonen'i pistte tutmaları lazım.
NayguleR Bende mcLarenci olarak raikkoneni tutuyorum ama; Süspansiyonun kırılmasının sebebi Raikkonen di sebebi bir viraja hızlı girerek yolun dışına çıkıp otomobilin süspansiyon ayarını bozduğundandır...
G_MeN_T_Mc_gRaDy_1 eet ama raikkonen in her zaman üstünde kara bir bulut war nayguler niye böyledir anlamıyorum ama en son gp yi kazandığını duyunca havalara uçtum devamıda gelcek bence
Garnett_ManiaC Ya ona bakarsan aynısının hatta daha kötüsünü alonsoda yaptı ona niye olmadı?McLaren da bir problem olduğuna kesinlikle inanıyorum ve bu inancımdan beni hiç kimsenin döndürebileceğini sanmıyorum.
cracks abi yok böle şansızlık.yarışı izliodum.sontur kalktım pcnin başına geçtim tamam kazandı dedim(ben bi tifosie olduğum için moralim bozuldu tabe) lak die kaza yapmazmı...abi ama acıdım adama...bu kadar şansızlık olur.2 sene öncede schumacher son turda kaza yapmıştı ve bizi üzmüştü...
NayguleR Birde alonso o kedardaki kırmızı-beyaz (Adını Unuttum) Onun üstünden geçmedi... Orjinal Mesajı Yazan: cracks abi yok böle şansızlık.yarışı izliodum.sontur kalktım pcnin başına geçtim tamam kazandı dedim(ben bi tifosie olduğum için moralim bozuldu tabe) lak die kaza yapmazmı...abi ama acıdım adama...bu kadar şansızlık olur.2 sene öncede schumacher son turda kaza yapmıştı ve bizi üzmüştü... O Hakkinendi... 2 Viraj Kala Motoru Yanmıştı... Ve yine üzülmüştüm aynen bende pc başına gidiyodum...
Garnett_ManiaC Abi nası geçmedi ya o virajı dönerken yokmu onlardan.Kesinlikle olması gerekir çünkü her viraja konuo onlardan.Ya ama normal olanı ztn geçtikten sonra bişey olmaması ztn bizim burda tartşmamz gereken mclaren.Ayrıca bana öyle geliyoki ileride kimi ferrari ye geçecek.Artık bi yere kdr dayanabilir ister buz adam olsn ister başka bişey.Ztn cnn türk te izlediim programdada kimi nin ferrari sürmeyi istedini sölemişti.Eee bunca olanlardan sonra kaç senedir.Haklı buluyorum kimi'yi.
gülçin_bjk ya harbi delircem artık niye doğru dürüst start alamıyoo ne bu şansızlık yaa alonsoda tabi fırsattan istifade inşallah türkiye gp de alonsonun motor faaln bozulurda :)
Alikevicius eger renaultdaki dayanıklılık mclarende olsa kimi de montoya da daha başarılı olurlardı. McLarenin biraz daha kendini geliştrimesi lazım.