Hasansas1905 abi site 1.5 aydır kapalı oldugu için bi haber alamadık.noldu türkiye ligi acaba.bilgi verirseniz sevinirim.
mke77 şu pusu oyununu yapanlara söylesekde birde fifa yapsalar nee iii olur dimi türkiyenin bütün ligleri olurdu çankırı, çorum falan ea sports tsl yi çıkarmazsa çıkarmasın o günler çok yakın olduğuna inanıyorum. birde spiker türkçeee vvaaay be
Ultra benda kesdim artık ümidi tfl den...o zevki birdefa yaşadık...artık zor gibi..:( ...gendimizi avrupada gösdermemiz gerek...
C.A.L.C.U.L.U.S Orjinal Mesajı Yazan: mke77 şu pusu oyununu yapanlara söylesekde birde fifa yapsalar nee iii olur dimi türkiyenin bütün ligleri olurdu çankırı, çorum falan ea sports tsl yi çıkarmazsa çıkarmasın o günler çok yakın olduğuna inanıyorum. birde spiker türkçeee vvaaay be (Cok dogru soyluyorsun)
Hasansas1905 abi site kapanmadan önce tsl çıkacak falan deniyodu ama ortalarda biş gözükmüyo.hiçbir yetkilide cevap vermiyo.
hakan1453 ewet ya ne zaman çıkacak....tsl yok diye fifayı sildim oynamıyorum.....boşunamı aldık fifayı ya..... :confused: :confused:
reynald of chatillon TSL çıkmayınca Avrupa'da kariyer yaptım 4 senede sıkıldım bıraktım, TSL olmıyınca FIFA'nın zevki çıkmıyor. :(:(:(:(
fetih_fatih birazcık daha sabır... ben yaptım aslında ama nasıl setup dosya yapacağımı ve nasılburaya koyacağımı bilmiyorum.birisi bana bi yardım etse bu iş tamam dır
Aslen-Fenerli Orjinal Mesajı Yazan: fetih_fatih birazcık daha sabır... ben yaptım aslında ama nasıl setup dosya yapacağımı ve nasılburaya koyacağımı bilmiyorum.birisi bana bi yardım etse bu iş tamam dır kardesim sen ilk once git 1 wise instalation ve ya instal shalid qost al sonra setup et su fifa-yi Kimse FENER BAHCEni yenemez
Dombili abi bana 46 Maraş 1 hafta demişti 2 hafta oldu ne zaman çokacak çıksında oynayalım şu TSL'yi LÜTFEN
Slim Shady Abi ben aslında yaparım ama ligteki adamların sıfatını gücünü ayarlamak fln tam bi eziyet insan pc başında patlıo.Lig yaptım dien arkadaş bana fifa.db dosyasını atsın çizimleri zaten tsl beta dan alcam lig olcak bitcek.
Slim Shady Yok abi ben vazgeçtim:)Siz çıkarcaksanız biraz daha acele lütfen millet fifanın başın patlıo yaf