RaiNSpoT cöp adamlarla düynadan baskalari ile counter strike gibi oyun oynuyabiliyonuz (ben hep yeniliyom:D) hatta aramizda turnava veya gruplar yaparak oyunda oynuyabiliriz:D indirmeniz icin sitede en alta gidip free ye tiklayin sonra gene en altda bsitede beklemelisiniz 50 saniye kadar http://rapidshare.de/files/1240707/ss2.zip.html
takunya Ahah süper oyun. Yalnız multiplayer nasıl oynanıyor onu çözemedim - ki online modu var mı o da belli değil - .
RaiNSpoT bu arada kontroller söle -space ile ates- -Alt Gr ziplamak (ben baya aradim:D)- ve ön,arka,sag,sol- ii eylencler
cHaMpIoN Orjinal Mesajı Yazan: RaiNSpoT bu arada kontroller söle -space ile ates- -Alt Gr ziplamak (ben baya aradim:D)- ve ön,arka,sag,sol- ii eylencler 'm' ve 'ö' de silah deiştirio...
T-Mac #1 **bende olmadı yaw stick soldiers 2 dosyasına giriyorum "bellek read olamadı" diyo aq bilgisayarı**
RaiNSpoT Orjinal Mesajı Yazan: showman Ben girdim. doya siteden silinmiş diyor. 1. safadakine girdiysen o silinmis az yukarda yeni link koydum...
sertacbjk ya bende bi klasöre attım ama stick soldiers bi sorunla karşılaştı ve kapatılması gerikiyor dio ne yapmam lazm?