erd5334 YA ARKADAŞLAR BEN YENİ GELDİM BU EN SON ÇIKA YAMADA YANİ " SCN PES4 Grand Patch" DE BUNU YAPTIKTAN SONRA BİR AÇILIŞ GÖRÜNTÜSÜ VAR MARADONANIN ELLE ATTIĞI GOLLE BAŞLIYOR BUNU NASIL BULABİLİRİM ÇOK ACİL YARDIM
SonKatip Mesajının başlığı forum kurallarına aykırı olduğu için yeniden başlıklandırdım. Bu gol dosyasını nerden bulabileceğine gelince ben bilmiyorum...
erd5334 MESAJIN İÇİN TEŞEKKÜRLAR AMA GERÇEKTEN BİLEN YOK MU Yoksun yoksulum zekat ver gözlerinden yeğidir senin zehrin elin panzehirinden
David_Beckham Orjinal Mesajı Yazan: erd5334 Yoksun yoksulum zekat ver gözlerinden yeğidir senin zehrin elin panzehirinden Nedemek bu?
hasandogan Orjinal Mesajı Yazan: David_Beckham Nedemek bu? sen anlamazsın.Herkes anlayamaz bazı şeyleri
Kokane Orjinal Mesajı Yazan: SonKatip Mesajının başlığı forum kurallarına aykırı olduğu için yeniden başlıklandırdım.... SonKatip bu uygulamayi begendim dogrusu :applause:
Hasansas1905 Orjinal Mesajı Yazan: hasandogan sen anlamazsın.Herkes anlayamaz bazı şeyleri bende anlamadım sen söyle o zaman bu kelimenin anlamı.
erd5334 bu bana çok lazım. Bir de ronaldinhonun görüntülerinin olduğu bir site var mı??? hani mükemmel hareketlerinin olduğu bir site