Tuncay1980 selam ustalar, ben oyuna bir kac tane topeklemek istiyorum. ellimde internetde buldugum bir kac tane güzel top resimleri var. bunlari nasil ekliyebilirm? hangi proglamla .bin datei yapiliyor??
David_Beckham Açacan we graphic studioyu sonra 0_text ten ball00_mdl bin fln gözüne çarpacak örnek vereyim ball00_mdl binin üstüne gelip sağ tıklıyacan sonra Import a new file over this ona tıklayacaksın ve o topları pc n de kaydettiğin yerin üstüne açacaksın.İşte işlem bukadar
Tuncay1980 sagol usta, cevap icin ama bende bu toplar .bmp dazei olarak bilgisarayada. önce .bmp datei´i .bin datei´a cevirmiyecekmiyim??
muygar92 Baba,aranızda F50+ ayakkabı ve toplarını nerede bulabileceğimi söyleyecek bir Allahın kulu war mı??? :confused:
Tuncay1980 ellerine saglik usta, ama bunlarda corba gibi oluyor!! nike_aerow_tsl_edition topunu indirdim oda corba gibi! bundan bir kac hafta önce nike aerow olmustu, ama malesef oyunu yeniden yükleme zorununda kaldim.
s@gopakajmer Orjinal Mesajı Yazan: muygar92 Baba,aranızda F50+ ayakkabı ve toplarını nerede bulabileceğimi söyleyecek bir Allahın kulu war mı??? :confused: www.pes.com.pt bu siteden bulabilirsiniz çok güzel krampon ve toplar var