lockedstyle kısa film yarışmasına göndereceğim filmim için ses efektleri gerekiyo... fren sesi ,araba sesi, zil sesi ,köpeksesi(havlama) ACİL YARDIM
Hami(10) ağzınla yapmayı dene:) şaka bi yana bunun için yahooda aratırsan çıkacaktır daha önce banada lazım olmuştu
muzzy..! Turist Ömer Uzay Yolunda filmindeki kapı açılma efektleri çok güzeldi :D:D:D huşşşt huşşt :D:D:D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: muzzy..! Turist Ömer Uzay Yolunda filmindeki kapı açılma efektleri çok güzeldi :D:D:D huşşşt huşşt :D:D:D huşt huşt zuahahha :D :D arkadaş bende 400 ses efekti die bi cd var ama...
goktug82 beyler bana da gol sesleri lazım ercan tanerin de olabilir yabancıda olabilir yeterki biraz uzun olsun .... bi de formatı doğru düzgün bişe olsun oyun için gerekli değil ....
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: goktug82 beyler bana da gol sesleri lazım ercan tanerin de olabilir yabancıda olabilir yeterki biraz uzun olsun .... bi de formatı doğru düzgün bişe olsun oyun için gerekli değil .... indir gol videolarını ve oralardan gol seslerini kayıt et
goktug82 valla o kadar geliştiremedim kendimi görüntüyü sesten ayırt edecek bi prgram varmı kaliteli olsun istiyorum mikrofonla çekince iğrenç çıktı bi iki kere denedim.... gerçi ercan taner de çok acayip bağırmış bir tane buldum o da hoşuma pek gitmedi çaıkcası