Garnett_ManiaC Efes'in şansını nası görüyorsunuz bu seride ben efes e daha çok şans veriom.Özellikle domercant avrupa maçlarında döktürüyo.Solomon da skorda 15 pts civarı bir katkı yapsa ztn bizi içerden devirmelerine imkan yok.Ve mutlaka panathinaikos'un rebound zaafını değerlendirmeliyiz.
Garnett_ManiaC ilk periyot 21-21 bitti.Ve bnm öne çıkmasını beklediğim oyuncu olan domercant ilk period 9 pts ile katkı yaptı.
masterofpuppets02 3 periyoda son 3 dk girdik efes fual kullaniicak 57-55 gerideyiz..dişe diş son saniyeye kadar gidicek insallah eleriz bu sefer yunanistanda kazanirsak turun kapisini aralariz.
götveren kafam bozuldu walla..80-74 şu anda...bu maç gitti abi yaw:( çok ciddi faul problemi yaşadık...uzunların eli kolu bağlandı... edit:maç utzatmaya gitti...domercant super...!!
Garnett_ManiaC Son saniyelerde inanılmaz çekişme vardı ve son saniye domercant'in off reb ile maçı uzatmalra götürdük 88-88.Domercant 27pts solomon 22pts.Bişey bilios kardeşim. :D
hellraiser Yunanlılar çirkin yüzlerini gösteriyorlar yayın kesildi ortalık savaş alanı gibiymiş 95-94 sonuç ve top Pana'da şunları yenmemiz lazım... Hakemlerde çok kötü yönetiyorlar:(
GayganA Şerefsiz Yunanlılar 99-94 almamız lazım bu maçı.TV'de veremiyor yazmış vermiyorlar kardeşim tazminat davası açıp burnun getirecen bunların kıl oldum ya
Garnett_ManiaC Maç bitti yenildik.Son dakikaya kdr mükeemel oynayan domercant ve solomon ikilisi üst üste 2 top kaybı yapınca bence efes'in kazanması gereken maç kaybedildi.102-96 temsilcimiz ibo'da 14pts ile katkı yaptı.Domercant 29pts 7reb Solomon 25pts ile maçı tamamladılar.
shadow_fk Tüh ya..Okadar direndiler..Görüntü gitti..Adam telefonla anlatmaya başladı..Bende kapattım..
Garnett_ManiaC Abdi İpekçi'de kesin çakarız kafalarına.İkinci maçtada bnce bunun intikamını alırız.Aslında bu maç efes açısından bi artı var çok kötü savunma yaptığı bi maçta kazanablrdi.Efes maçlarını hiçbir zaman hücumu ile değil savunması ile kazanmıştır.O yüzden 96pts lık hüxum performansı bence çok iyi efes için.Tabi savunması berbatında ötesindeydi ama bn bu konsantrasyon eksiklğine veriyorum ve üst üste iki maçıda alıp rusya'ya gideceğimizi düşünüyorum.
Garnett_ManiaC Efet ya Ender,Ermal,Prkaçin 5 foulden atıldı.Kaya hemen 4 foul aldığı içinde çok kısıtlı oynayabildi..Bu yüzden ztn pota altında bi baskınlığımız olamadı.