***Turksportal.net Adresinden Alıntıdır;***
arkadaşlar CM5'deki yanlışlıkları öğrenince bir araştırma yaptım ve bir isme ulaştım:erdinç sivritepe. ve mail adresini bularak bazı sorular sordum.işte benim gönderdiğim mail:
öncelikle iyi günler diliyorum
aldığım duyumlara göre CM5 Türkiye araştırma görevlisiymişşiniz size birkaç söz söylemek istiyorum.
bu oyunu yıllardır oynayan hatta gecesini gündüzüne katarak oynayan CM fanlarını üzmek hakkınızmıydı?zaten oyunu geciktirerek oyunun berbat birşey olacağını belli etmiştiniz ama bu kadar kötü olabileceğini kimse tahmin edemezdi.Düşünsenize milli takımda onlarca maç oynamış İbrahim üzüşmezi yanlış yerde oyunuyor olarak yapmışsınız.İkinci liglerde oynayan takımlardaki oyuncular isimleri yabancı bari türk ve sallama olsa belki biraz affedilebilir ama yabnancı.biraz empati yapalım.siz bizim yerimizde olsaydınız ne yapardınız?ayrıca Elazyospor diye bir takım var nedir bu rezalet.yoksa Lazio elazığsporu mu aldı?
en kısa zamanda cevaplarsanız iyi olur.
daha iyi oyun oynamak dileğiyle
Abdullah Apaydın
ve onun gönderdiği mail
Sevgili Abdullah,
CM5 in yeni sürümünün felaket çıkıp da sizleri bu kadar üzmesini istemezdim tabii.
Ben doğrudan CM5 yapımı ile ilgili biri değilim.
CM5 yapılırken bu oyunun yapımcıları benim çalışrığım firma ile anlaşmışlar ve veri tabanımızı kullanmaya karar vermişler. Bizim firmada oyunun adını bile söylemeden bir ikramiye karşılığında firmanın veri tabanında köklü değişiklikler yaptırdı ve bize de epey iş yükledi.
Çalışmaya başladıktan sonra oyun firmasının CM5 i çıkarmaya çalıştığını öğrendik.
Veri tabanında herşey Türkçe karakterler ile tamamlanmıştı. CM5 sahipleri bir türlü Türkçe karakterleri halledemediler, sonunda veri tabanında tüm Türkçe karakterler kaldırıldı.
Bu arada CM5 yapımcıları yalnızca benim çalıştığım firmanın veri tabanını kullanıyordu ama benim firmanın bile CM5 yapımı ile doğrudan ilişkisi yoktu.
CM5 yapımcıları salaklıklarından Elazığspor da ki I ve Ğ harflerini gösterememşler. Oysa biz daha sonra takımın adını da ELAZIGSPOR olarak düzeltmiştik, onlar o düzeltmeyi de almamışlar demekki.
Sizler adına üzüldüm ama bir yandanda sevindim. Çünkü CM5 yapımcıları zaten paramızı vermediler ve hala alacaklıyız. Kendi firmamdanda ayrıldım. O nedenle zaten onlara ben de küfredip duruyorum. İnşaallah iflas ederler ve siz de daha iyi bir oyun bulursunuz.
Sevgilerle,
Erdinç