hellraiser Diğer sınıflardan arklarımı bilmem ne çağırıyor diye dersten çağırırım.Futbol,basket oynarım.Pes kafeye giderim...
RiposO Bizim dersler pek boş gecmezdi zaten gecseydi de sınıfın yarısı sınıfta gürültü patırdı cıkarırdı (Ne alakysa) diğer yarısıda ya firar ederlerdi yada o ders hangi sınıfın beden dersi varsa (ki bu derslerde coğu maç yapılır)bizimkilerde kaideyi bozmazlardı:D BAŞTA BEN :D
10 numara ben ya basketbol maçı yaparım ya test çözerim ya da uyurum(daha doğrusu uyumaya çalışırım.Gürültüden uyuyamam):D
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: blueeda okulmu kaldı ya..olsada dersler dolu olsa... Bence şimdi ki gibi okulun olup derslerin olmaması kadar güzel bişey olamaz. :)
hellraiser Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Bence şimdi ki gibi okulun olup derslerin olmaması kadar güzel bişey olamaz. :) Valla öyle hele biz artık iş aldık müdür yardımcısından çalışma odasında pclerde msn,netde surf fln takılıyoruz:)
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Valla öyle hele biz artık iş aldık müdür yardımcısından çalışma odasında pclerde msn,netde surf fln takılıyoruz:) Ben rapor aldım gitmiyorum bile. :)
Pizarro Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Ben rapor aldım gitmiyorum bile. :) abi ya benim dewamsızlık 24 gün oldu 4,5 günlük raporum war da ben bu 2 gün için rapor bulmaya çalışıyorum ama yok özel hastane raporu kabul etmiyolar bide p.tesiden itibaren bize yoklama alınmıyo dendi ne derece doğru boş derste uyurumben dolu derstete uyuorum ama neyse :D
Garnett_ManiaC Ya basketbol maçı yaparız ya uzun eşek oynarız ya kaçarız olmadı kız arkımı nöbetçi öğrenciyim hesabı dersten çıkartırım:D
3n8k boş derste okulda volta atılır, maç yapılır, toplanıp sigara içilir... bu aralar yeni bi düşünce daha ekledim o da kızlarla gezmek