hellraiser Maç Skyturkte yeni başladı ve ortada gidiyor.Ülkere başarılar deplasmanda yenersek bugün turu geçeriz:)
Garnett_ManiaC ilk periyot cska'nın 20-19 luk üstünlüğü ile sona erdi ama bn ülker'e hiç şans vermiyorum.Bir üst tura çıkması mümkün değil.ztn serkan ve birasda zukauskas dışında bunu isteyen pek bi oyuncu yok gibi...
Garnett_ManiaC İkinci periyot rezilleri oynayan ülker.İkinci maça gerek bile bırakmayacak gibi sadece formaliteye doğru gidiyo ikinci maç fark şimdiden 15 i geçti.Ve daa ikinci periyotta...
gostik ulker felaketın esıgınde..valla fark cok cok buyuk olabılrı..takımın toparlanması lazım bıraz...
hellraiser CSKA aldı ama Ülker son dakikalarda asıldı maça ben hala azda olsa umutluyum inşallah turu geçer.2gün sonra 2.maç Abdi İpekçi'de.Gidebilenler gitsin ben gidemeyeceğim ama:(
götveren fatih solak biras gaz verdi ama...3 period da iidi ülker sonrasında yine bi afalladılar..hakemlerde "tarafsız:(" kararlarıyla gerekeni yaptılar:) inş. 2 maçta ülker galip gelir..
masterofpuppets02 nedir bu heyecan bu ülkerlilerde bir anlasam..kontrolu git yavas yavas..oyna at sayini 1 sayi 4 sayi gerke yok zamani geldii zaman uclukleri at.. insallah efes kazanir yunanistanda.
Garnett_ManiaC Ülkerin bi üst tura çıkması çok zor ve cska'yı burda yense bile son maç rusya'da averaja göre değilmiş onu öğrendim.O yüzden imkansız demedim.Çünkü ülker'in cska'ya 15 sayı fark atmasına imkan ihtimal yok.
Garnett_ManiaC Yok abi bnce iyimserlik olur ülker'den ümitlenmek ve bencede cska hakemlerle fln bu seriyi geçecek.Final-Four rusya'da ve cska yok.Bu pek mümkün değil
*{Bå®ô$_1905}* Aslinda 14 sayi fark fazla deil CSKA 20 maçta 19 galibiyet aldi önceki turlarda yine iyi sayilir ama burda bnce turu geçemeyiz..
CarlosSantana 2. maç bugün istanbulda bence geçme şansımız çok az yalnız bütün taraftarlar gider inşallah zaten ücretsizmiş girişler en azından tam destek verirler moral olur belki de geçeriz turu çok zor olsa bile
hellraiser İnşallah kazanırız akşam Ülker'e başarılar bence mucize değil tur eğer Ülker iyi oynarsa...
Garnett_ManiaC Ya ama işte ülker'in iyi oynaması yeterli olmuyor cska ve maccabi gibi takımlara karşı tarafında hiç gününde olmaması lazım.Ztn ben cska'nın barelona'ya böle bi günde yenildini zannediyorum.
Garnett_ManiaC enilmedi resmen ezildik ama bence bu sene cska'ya oynayacak her takımın sonu bence o olacak.