RaiNSpoT iste size güzel bi Face Tutorial hazirladim resimli eger anlamadiginiz bise olursa bu konuya yazin cevaplarini vermeye calisirim tutoriali burdan indirebilirsiniz indirmek icin sitede en asaga gidip free ye tiklayin sonra biraz bekletir ve sonra indirebilirsiniz http://rapidshare.de/files/1141803/face-tutorial-RaiNSpoT.rar.html
Gökhan arkadaşım henüz bakmadım ama bu tutorial e gerçekten çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim :
Gökhan rainspot kardeşime yardımcı olayım dedim tutorialde istenilen programların boyutu biraz büyük oldugu için buraya koyamıyorum ama msn adresimden bana ulaşırsanız isteyene bu programları gönderebilirim gokhan_sarrafgil@hotmail.com
Dombili Orjinal Mesajı Yazan: gsarrafgil rainspot kardeşime yardımcı olayım dedim tutorialde istenilen programların boyutu biraz büyük oldugu için buraya koyamıyorum ama msn adresimden bana ulaşırsanız isteyene bu programları gönderebilirim gokhan_sarrafgil@hotmail.com görüşelim akdeniz20052@hotmail.com
RaiNSpoT en altda free yazisi var ona tikla sonra gene en altda yaklasik 50 saniye bekledikten sonra dosyayi indirebilirsin...
skywalker10 abi facesini yapacaksan bi kaç resim veriyim ben sana (bu arada konu saptığı için özür :icon_cry: ) 10UR a da vermiştim güzel yapmıştı sen de güzel yaparsın inşallah (yapacaksan tabi)
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: Dombili görüşelim akdeniz20052@hotmail.com programları e-posta adresine gönderdim kardeş