chessfirst Arkadaşlar bilgisayarda bulunan video ları telefona atmak için yani .mpg , .avi yi 3gp ye nasıl çevirebilirim. Bi program varmı? bildiğiniz....
götveren ImTOO mpeg encoder die bi program war herturlu goruntu dosyasını çevirebiliosun... bu da link i download">http://www.imtoo.com/downloads/mpeg-encoder.exe>download/a> not: ozel e bak..;)
Ahmed Orjinal Mesajı Yazan: chessfirst Arkadaşlar bilgisayarda bulunan video ları telefona atmak için yani .mpg , .avi yi 3gp ye nasıl çevirebilirim. Bi program varmı? bildiğiniz.... smart movie Bununla avi ye çeviriyor(DivX)
Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: jesuskane Bitrate'i arttır. En az 128 yap. Telefonunun hafızası yeterliyse 256 veya 512 de yapabilirsin. bitrate i nasıl arttırabiliyoruz
Thor Xilisoft 3GP Video Converter kullanıyorsan sağ taraftaki video sekmesinin altında "Video Bitrate" yazan yer var oradan yapabilirsin.
Thor Mesela RAMMSTEIN'ın klipleri 3MB ile 11MB arasında değişiyor. 256 ve 512 gayet yeterli benim dediğim rakamlar 512 için.
bart_ Biliyorum konuya geç yazıyorum :) çünkü konuyu önce fark etmemişim.. Bu programlarla 3gp dosyalarını nasıl normal windows media player dosyalaına çevririz..?
Thor Bilmemiyorum Xilisoft 3GP Video Converter'ın .avi, .mpg gibi seçenekleri var ama hiç kullanmadım. 3gp dosyalarını Quicktime, Xilisoft oynatabiliyor. Ayrıca çevirici olarak Quicktime Pro'yu kullanabilirsin.