Sarpus 256k adslim wr pek cok siteyi acmıyor gmail.google.com sitesini de acmıyo pek cok siteyi pas geciyo
KiNG utkufatma arkadaşım şifresinin sonun @ttnet yazmasa zaten nete bağlanamaz.Bahsettiğin sorun bende de var arkadaşım.Çözebilmiş değilim.Mozillayı denedim yine aynı.Başka bir sorun var ama ne?
badboy_t bu hız olayının artması ile ilgili olabilir.işallah bir çöküş yaşanmaz.aynı sorun bende de var ist/anadolu yakasındayım.
hnc Orjinal Mesajı Yazan: Sarpus arklar gmail.google.com u acmıyor dusunun iste modemin firewallından olabilir mi zoomx5 Ben ana mail adresim olarak gmail'i kullanıyorum yani mecburen gmail'e giriyorum 256k bendekide...
muzzy..! Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Adsl teknik servisi arasan gerçi oradakilerde pek bir şey bilmiyor ama... modem bozuk modem:D:D:D ne zaman arasam bu cevabı alıyorum da aramanıza gerek yok ben direk cevaplarını yaziim dedim.
Sarpus Orjinal Mesajı Yazan: kartal_omer windowsupdate.microsoft.com bu siteden windowsun güncellestirmelerini yap sorun kalmaz.. abi bnde sp2 yuklu ona rgmen bu hatayı yapıyo?????
cracks arkadaşlar.bi spy taraması yapın.ya ad aware,spy search & destroy ile yada spy sweeper ile.kesin bi spy vardır.sora sora bide virüs taraması yapın...bilgisayarı yeniden vaşlatın
artur1988 ARKADAŞIM AYNI SORUN BNDEDE WARDI AMA ADSL MÜSTERİ HİZMETLERİNİ ARA VE HATA BİLDİRİSİNDE BULUN VE ONLARN DEDİKLERİNİ YAP O ZAMAN OLUYOO:)