cruel_lion Bazı oyuncular ha bire antrenmanı terk ediyor .ceza veriyorum akıllanmıyorlar bunlar için ne yapmalıyım.birde adam hiçbir sorun yokken her maçta oynarken nasıl olurda mutsuz olabilir
emre_de_souza at gitsin at gitsin yaramazsa at gitsin demiş ibo :) orda ülkesine kısa ziyaret için izin verme olayı var onu yap
MC R€SO Bu oyunu zamaninda cok oynadigimdan 2 aydir hic oynamiyom. Eskiden aklima cm gelince heycanlaniyom hemen oynamaya atiliyordum simdi ne heycan kaldi ne de birsey
Hauta1n Orjinal Mesajı Yazan: emre_de_souza at gitsin at gitsin yaramazsa at gitsin demiş ibo :) orda ülkesine kısa ziyaret için izin verme olayı var onu yap Ülkesine kısa ziyaret nerde ve hangisi :confused:
tottibattu antreman gelmıyosa,,en iyi ceza özel idman yaptır,,köpek gibi çalıştır..bak o zman nasıl geliyo idmanlara,,
emre_de_souza Orjinal Mesajı Yazan: Hellboy Ülkesine kısa ziyaret nerde ve hangisi :confused: bak şimdi memleketini özlüyor falan diyor ya ya da antremana gelmedi diyo o zaman o haberi alır almaz oyuncuya gir orda allow bilmem bişey yazıyor ama sorun ilk takıma giremiyom diye gelmiyosa ceza idmanı yaptır akıllansın :)
emre_de_souza Orjinal Mesajı Yazan: cruel_lion sen de fm nin türkçesi mi var ben niye bunları bulamıyom bende fm türkçe var bide kendimde ingilizce var yane yuvarlanıp gidiyos ama yok yaff fm de bişey eksik bi zamandan sonra heyecan gidiyor sizdede oluyormu
uAdyghe ben de Arouno kone diye genç bi uşak war adam müthiş top oynuyo babalar gibi de para kazanıyo. artist sonra idmanlara gelmiyo uyarı veriyorum beni haklı buluyo sonra da bu ortamda karar vermeyi güç buluyorum diyo ne yaparsın şimdi??
Shevchenko o olay (hiç oynamadım ama) CM 2001-2002 de olmuyormuydu oyuncuyu ülkesine tatile göndermek
emre_de_souza Orjinal Mesajı Yazan: nart_susruko ben de Arouno kone diye genç bi uşak war adam müthiş top oynuyo babalar gibi de para kazanıyo. artist sonra idmanlara gelmiyo uyarı veriyorum beni haklı buluyo sonra da bu ortamda karar vermeyi güç buluyorum diyo ne yaparsın şimdi?? eger atıyorum anelka ortama ayak uyduramıyor memleketini özlüyor falan diye haberler gelirse memlekete izi bn için bi secenek açılıyor onu kullanınn
oSa yanlış hatırlamıyorsam buna AWOL(absence without leave) deniyor. "allow leave on absence" gibi bir seçenek olması lazım bu durumda. Ama ne kadar işe yarıyor hiç bir fikrim yok...
dogusakpinar Orjinal Mesajı Yazan: RubenM bende hiç çıkmadı bu özellik lazovic de bende gelmiyor idmana... bu özellik idmana gelmeyenlerde değil kişisel sorunları olanlarda (''Has personal problems'') veya ülke yaşamına adapte olamayanlarda çıkıyor. Ben Chelsea ile oynarken Veron da olmuştu gönderdim gelince tamam sorunlarımı hallettim diye bi açıklama yaptı ama sonra tekrar eski durumuna döndü