Makaay **Bu günlerde forumumuzda bir kaç arkadaşımızın hesapları çalınmıştır.Aynı durumla karşılaşmak istemeyen üyelerimize şifrelerini iyi belirlemelerini tavsiye ediyoruz.Çalan kişinin niyeti kötü ise mail hesabınız ve daha fazlası da gidebilir.Bu konuda üyelerimizi dikkatli olmaya çağırıyoruz...**
hellraiser Bulunamaz ancak size güvenlik uyarısı vereyim. Maillerinizde özellikle Hotmail'de ülkenizi Türkiye yapmayın bu şekilde gizli sorunuza ulaşamazlar.Şifrenizide karışık bir şey yapın.
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Bulunamaz ancak size güvenlik uyarısı vereyim. Maillerinizde özellikle Hotmail'de ülkenizi Türkiye yapmayın bu şekilde gizli sorunuza ulaşamazlar.Şifrenizide karışık bir şey yapın. katılıyorum
SteGaNoS Bulunur,şifresini aldığını kişinin hesabıyla oturum açtıysa tabi onca ıp adresleri içinde nereden bulacan arada bulasın :D:D şifrelerimizi brute forcelera karşı örnek veriyorum ??steganosssoccer""?? gibi aralara anlamsız karakterler yerleştirin.
sL!P BaFY__ nickim çalınmıştır.Yetkililer yardımcı olurmusunuz...Hemde kimin çaldığını biliyorum.Onunla da görüşülecek hesabımız var.Ben bu kadar söylüyorum.Onunda neyse şimdi ban yemeyelim ağzımdan kötü bir söz çıkacaktı
Makaay sL!P özele yada msn e gel Üyelerimize şifrelerini tekrar gözden geçirmelerini önemle tavsiye ediyoruz...
sL!P Orjinal Mesajı Yazan: Makaay sL!P özele yada msn e gel Üyelerimize şifrelerini tekrar gözden geçirmelerini önemle tavsiye ediyoruz... Geldim ;)