Kokane Öyle konular vardi ama sanirsam bu isimler yeni, daha hic duymamistim: Çoşkun Aptal Emel Yalak Yusuf Verici Vahit Dölek Ramazan Şapşal Sultan Kaltak İsmail Dümbelek Nasır Fırıldak Şöhret Sıçan Gurban Yalama Ahmet Ali Emici Aysel Cinsel Mehmet Taşak Sultan Kıç Havva Kalça Reyhane Azmış Mümin Abaza Kemal Götürür Subay Sokar Fidan Gösterir Nadir Verir Duran Tekerlek Döndü Yuvarlak Özdemir Damızlık Abdurrahman Abaza İsmail Donsuz Atilla Otuzbiroğulları Aziz Ayı Rafet Davar Abdulaziz Ördek Bünyamin Dana Şaban Tren Sadık Öküz Halil İbrahim Şebek Gülsen Motor Döndü Cort Satılmış Safra Ali Sülük Burhan Balta Satılmış Daldı
T-Mac #1 çok güzel valla ben bunları biliyordum Selahattin Duman'ın yazısından ama gazetede okurken de yarıldım burada da...
gencfbdaywalker Orjinal Mesajı Yazan: BAMBAM bizim burda bi eczane var OTUZBİR ECZANESİ :);) :D :D :D :D
PaoLo_RosSi Annemlerin eskiden bi tanıdığı varmış adamın adı ekrem otuzbir'miş(gerçek bu) :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik:
cracks Orjinal Mesajı Yazan: frankly kaç kere verildi yaw bu beeler her zaman verilio bu... bizim sınıfta bi kız bide oğlan vardı..isimler soyisimler şöle GÜLŞAH ÇAKMAKTAŞ İSA ALTMIŞBİROĞLU valla böleydi :D
Joetri Bende minübüste giderken bi eczane görmüştüm adı geysu eczanesiydi :D Bizim Türkçe hocasının adı da Emine Top
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Mean Machine Döndü Cort :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: o diilde avatar süper :D
CombocuTR Benim bildiğim iki tane var valla gazetede yayınlandı... Aynen böyle isimler: :cokkomik: Döndü Yandanverdi ve Yeter Yalama :cokkomik: Hatta o gazete sayfası hala duruyor...Birde tahin markası var Toposmanoğlu :cokkomik: