OzGuR ya ark.lar bu msn yine mi çöktü yoksa sorun bende mi 1 saattir bağlanamıyorum bu sorunu yaşayan var mı şuan acaba :confused:
Hami(10) msn bugünlerde artan virüs ve hack olayları nedeniyle belli saatlerde bakıma alınıyor ve olayların kaynağı araştırılıyor doğal bu kesintiler,heyecanlanıcak bişey yok:)
OzGuR hay delirtcek bu msn beni en sonunda ne iş ya gidip duruyo en sonunda çökçek bi daa duzelmicek ondan korkuyorum yane
GeNcFbU Orjinal Mesajı Yazan: Hasansas1905 bu konu şimdi yine kilitlenir. haklısın geçen yine kitlediler.... msni bırakıcam artık bu ne ya... yahoo messenger yüklicm
OzGuR vee evet msn duzeldi ark.lar şimdi girebildim hayırlı ugurlu olsun yakında yine gider kesin ama..
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: OzGuR vee evet msn duzeldi ark.lar şimdi girebildim hayırlı ugurlu olsun yakında yine gider kesin ama.. Bnde nie düzelmedi ya :(
OzGuR Orjinal Mesajı Yazan: tifosie Bnde nie düzelmedi ya :( walla yine gitcek gibi ilk açtım 8 online dı bi anda 3 e düştü nedir ya bi anlsm herkese gitmedi glba allalaa
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: OzGuR walla yine gitcek gibi ilk açtım 8 online dı bi anda 3 e düştü nedir ya bi anlsm herkese gitmedi glba allalaa Ewt düzeldi şimdi bendede hayırlısıyla :)
OzGuR şuan 4 kişiyle konuşmama ragmen listemde 1 online var offline lar bana msj atıyo bu msn harbi yedi yaa
götveren Orjinal Mesajı Yazan: onr1903 yine gitti....olur mu böle şey...bari kesin tam kesin 2 saat bekleyim sonra çaın gir, çık,gir çık bu ne ya? bende hiç gelmediki:) bakalım ne zaman gelcek..haber werin... :gurup: