gencfbdaywalker pek bir farkı yok en azından chip te böyle diyordu sanırım makinanda ram'in azsa ekran kartının ram'inden faydalanabiliormuş bir yerde gördüm bunu ama nere olduğunu hatırlamıoyorum :)
Axeman Beyler Level'da okuduysanız Unreal Engine 3 diye bi motor çıkacakmış.Bu harikalar yaratan motordan tam olarak faydalanabilmek için 250$ civarı bi ekran kartımız olması gerekiyormuş.Bana da 250$ civarı bi ekran kartı önerebilir misiniz?
gencfbdaywalker Orjinal Mesajı Yazan: Axeman Beyler Level'da okuduysanız Unreal Engine 3 diye bi motor çıkacakmış.Bu harikalar yaratan motordan tam olarak faydalanabilmek için 250$ civarı bi ekran kartımız olması gerekiyormuş.Bana da 250$ civarı bi ekran kartı önerebilir misiniz? 9800xt yada 6600gt :)
gencfbdaywalker Orjinal Mesajı Yazan: Axeman Bunların fiyatları tam olarak kaç dolar? 9600xt 160-180 dolar 6600 gt 250 dolar felan olması lazım
ploff bende msi 6600gt var kartımdan son derece memnunum doom3 farcry Splinter Cell Chaos Theory hepsi 1600 1200 cozunurlukte shader 3.0 destegıyle enufak kasmadan oynuyorum fiyatı 245dolar+kdv(2ay once aldıgımda 205dolardı)
sertacbjk bende bitane buldum reklam diil yardım amaçlı bi incelerseniz http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=442&page=5