dRaGaO ! beyler beni acaip tırstıracak bi film soler misiniz korkmak istiom da :D halka yı izledim hiç korku deil..korku kapanı fena diil tawsiye filmler yalnız korkular plz..
Pizarro baba bu zamanda korku filmi diye o kadar çok film çıkıyoki ortaya ama hiçbiri korku tarzında değil en iyisi sen gerilim filmi al oks
Pizarro Hide and Seek (Saklambaç) baba bu film güzel gerilime benziyo gidicem yorumlarıda olumlu yönde ...
-Connect- Gothika, The Others, Lanetli Tepe, Red Rose Konağı... Bu filmler idare eder, Korkar mısın korkmaz mısın orası sana kalmış :)
SLeviN Kelebek Etkisi süper bi film ama çok tırstırıcı değil.Saklambaç(Hide and Seek) fena değil ama ben sana Saw(Testere) ı ve Gizli Gerçek filmlerini tavsiye ederim.
*EmPeRoR* Baba bence de Testereyi(saw),klebek etkisi korkunç deil ama güzel ve ya exorcist(şeytan)ı izle ve eğer korku almazsan benim en sevdiim film PİRATES OF THE CARİBBEAN(KARAYİP KORSANLARI) bu filmi izleyen varsa yorum yapsın pls
SuperBamm aslında ruhtan korkuyorsan ...... filmi, vahşetten korkuyorsan ....... filmi öneririm demek lazım. Ben şahsen doğaüstü varlıklardan korkarım...
HaTcHeT Korku flim olarak Red roSe Konağı iii. Dawn of the death iii sonra Texasda zinciri testere cinayetleri iii takıl bunlara begenmezsen atla gel şabanı izle :)
Pizarro beyler ben saw ı nerden bulacam bana dvd lazım ama adam akıllı dvd ne zaman çıkar şöyle 10-15 sene sonra çıkarmı zuhahaha :D