ONUR KANIK Kardeşim inşallah cabucacık hazırlarsın. hem sen yorulmamış olursun hemde biz beklememiş oluruz. Allah yardımcın olsun
gokalpkutay arkadaşlar şu inönü stadını da yapacak bir babayiğit yok mu ? herkes fenerbahçe galatasaray a çalışıyor beşiktaş ve trabzon stadlarıda olsa çok daha zevkli olur ne bileyim aslında diğer takımlarımızda olsa yepyeni bir lig oluştursak böyle bir çalışma yapan yok mu? bunları hep fifa da mı göreceğiz..
SonKatip Orjinal Mesajı Yazan: gokalpkutay arkadaşlar şu inönü stadını da yapacak bir babayiğit yok mu ? herkes fenerbahçe galatasaray a çalışıyor beşiktaş ve trabzon stadlarıda olsa çok daha zevkli olur ne bileyim aslında diğer takımlarımızda olsa yepyeni bir lig oluştursak böyle bir çalışma yapan yok mu? bunları hep fifa da mı göreceğiz.. Ben daha önce İnönü Stadyumunu yapmıştım. Pes 4 Yamalar forumu bölümünde İnönü Fantasy Stadyum başlığı altında görüntüler ve link var. İstersen indirebilirsin. Bazı arkadaşlar link şuan çalışmıyor dediler. Eğer sende de çalışmazsa zaten 2-3 gün içinde tekrar upload edeceğim. :)
kcin abi naptın son durum nedir? sabırsızlıkla bekliyorum valla ben de,kolay gelsin tekrar,şimdiden ellerine sağlık.. :applause:
oydemir Kardeş noldu yolladıgım dosyalarıda koyacakmısın patch'e hala cıkaramadın hayırdır bi problemmi çıktı? yoksa 1 nisan şakasımı oldu:)
David_Beckham diyarhan kaliteli taraftar sesleri bulamadığım için malesefki BJK tez yok :( :whoa: ama bundan sonra birde super patche eklenti çıkarırsam ve tez bulursam neden olmasın?
David_Beckham Şu anda dosya hazır ben oynuyorum güzel gerçekten tek SORUN upload ama scnnin anasayfasındada görebilirsiniz belki bu yamayı :)
oydemir Kardeş bana msn'den yama cıktı die mesaj yazmısssın ama hala göremiyomm hadi ama bekliyozzz:)
serkann çok güzel gözüküyoda ben bu stadı bi yerden hatırlıycam gibi geliyo :D :D :D link bekliyoruzzzzzzzz........:D :D :D
oydemir Orjinal Mesajı Yazan: serkann çok güzel gözüküyoda ben bu stadı bi yerden hatırlıycam gibi geliyo :D :D :D link bekliyoruzzzzzzzz........:D :D :D Hakılısın serkan kardeşim senin stada bensiyooo:)