Suçlamalarının yersiz olduğunu ufukfatma bir güzel belirtmiş. Benim ekleyeceğim daha birşey yok.
ama biz sizlere her hafta bilgi verseydik... olacakarı sıralayım.
ilk olarak bu çalışma hakkında herşeyi gizli tuttuk.? neden çünkü biliyorsunuz hırsız bir site var bu alemde. fikir çalmayı, emek çalmayı artık bir meslek haline getirmişler. biz sizlere bilgi verseydik eğer şu zaman çıkacak şöyle olacak diye bu hırsızlar yarım yamalak bir türkçe paketi ile karşınıza çıkacaktı bizden önce. sonra biz paketi çıkartınca da "bizden çaldılar, bizim yaptıklarımızı değiştirdiler" diye çamur atacaklar. bunları yapacakları kesin çünkü bu şerefsizliktir ve bu da onarlın yaptığı en iyi iştir.
yaptığınız onca işten, verdiğiniz onca emekten, -kendi adıma konuşayım sağlığımı bile tehlikeye attım bu iş için-, döktüğünüz alınterinden sonra yapılacak bu suçlamalar istenilecek en son şey bile olmayacaktır artık.
işte bu yüzden hiçbir bilgi vermedik. ama en sonunda tekrar turksportal ile bir araya gelince, güvenli bir şekilde bu türkçe yamanın yapılacağını öğrenince, hemen foruma gerekli bilgileri yazdım.
direk çökürmeye odaklandığın için foruma bir göz atmadığını varsayıyorum. açtığım ve sabitlediğim Türkçe Fm hakkındaki bir konuyu görememen normal bu yüzden. özür dilemen gerekli ama bir özür de beklemiyorum senden.
boş konuşup herkesi meşgul ettiğin için herkesten özür dileyebilirsin ancak..